Backdrop
jimpphat mouz

Kuva: Conquer, MOUZ

EsportsCS:GO

Jaa

15-vuotias Jimi Salo vakuutti – superlupauksen pelipaikka maailman parhaassa CS-akatemiassa vakinaistettiin

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
torstaina 19. toukokuuta 2022

Suomen kirkkaimpiin nuoriin CS-lupauksiin kuuluva kouvolalainen on kiinnitetty saksalaisen MOUZin akatemiatiimiin, jossa hän on kilpaillut varapelaajan asemassa maaliskuusta.

Mainos
Mainos

Suomalainen Counter-Strike-superlupaus Jimi "Jimpphat" Salo on löytänyt toistaiseksi pysyvän kotinsa. Se on saksalaisen MOUZ-organisaation akatemiatiimi MOUZ NXT, jonka riveissä Salo on ehtinyt kilpailla varapelaajan asemassa.

15-vuotias Salo on MOUZ-akatemian historian nuorin pelaaja. Hänet kiinnitettiin alun perin akatemiatiimiin maaliskuussa väliaikaiseksi varapelaajaksi, kun Jon "JDC" de Castro ylennettiin MOUZin edustusjoukkueeseen. Tätä ennen Salo on nähty kotimaassa SJ:n sekä Conquerin riveissä.

– Jimi on ollut tiimin kannalta erinomainen lisäys ja hänessä on massiivista potentiaalia. Palvelimella hän suorittaa vahvasti ja palvelimen ulkopuolella hänen huumorintajuinen luonteensa sopii tiimiimme, MOUZ NXT:n valmentaja Tobias "TOBIZ" Theo kertoo tiedotteessa.

Salon kannalta paikka juuri MOUZin akatemiassa on uran kannalta mahtava tilaisuus. MOUZ NXT on ylivoimaisesti maailman menestynein akatemiaprojekti, joka aika ajoin kaataa myös joidenkin organisaatioiden edustustiimejä. Parhaimmillaan joukkue on käynyt maailmanlistan sijalla 26, joka on etenkin akatemiatason kokoonpanolle huikea suoritus. De Castron ohelta edustusjoukkueeseen akatemiasta ovat nousseet myös Adam "torzsi" Torzsas sekä valmentaja Dennis "sycrone" Nielsen.

Salo on ehtinyt MOUZ NXT -kokeilujaksonsa aikana jo suorittaa vakuuttavasti esimerkiksi Pinnacle Cup III -turnauksessa, jossa tiimi tippui vasta turnausvoittaja SKADEn käsittelyssä. Seuraavaksi NXT tavoittelee paikkaa REPUBLEAGUE-liigasta toukokuun lopun karsinnoista sekä voittoa WePlayn akatemialiigasta.

MOUZ NXT:n kokoonpano on jatkossa:

  • Jimi "Jimpphat" Salo (Suomi)

  • Kamil "siuhy" Szkaradek (Puola)

  • Hubert "szejn" Swiatly (Puola)

  • Milosz "mhL" Knasiak (Puola)

  • Dorian "xertioN" Berman (Israel)

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop