Backdrop
20210706 Stephanie-Lieske IEM-Cologne 00551

Kuva: Stephanie Lieske / ESL

EsportsCS:GOAleksib

Jaa

CS-tähti Aleksi Virolaiselle komea voitto tärkeässä karsinnassa – BLASTin suurturnaus enää voiton päässä

BLAST Premierin Showdown-turnauksen viimeisellä kierroksella Virolaisen OG-joukkue kohtaa tanskalaisen Heroicin.

Mainos
Mainos

Aleksi "Aleksib" Virolaisen edustama Counter-Strike-joukkue OG on edennyt BLAST Premierin Showdown-turnauksen viimeiselle kierrokselle. Virolaisen joukkue eteni otteluun murskaamalla Complexityn tylysti kahdessa kartassa perjantaina.

Joukkueiden kohtaaminen käynnistyi OG:n häkellyttävän väkevillä otteilla, sillä avauskartta Mirage päättyi harvinaislaatuisin lukemin 16-0. Kartassa OG:n tarkkuuskivääripelaaja Mateusz "mantuu" Wilczewski venyi huimaan 25 tappoon kuollessaan vain kahdeksan kertaa ja samalla saavutti häikäisevän rating-lukeman 2,09.

Toisena pelattu Dust 2 oli tasaisempi kohtaaminen ja Complexity onnistui jopa kasaamaan poliisipuolellaan kiitettävän kierrosputken. Vauhti kuitenkin hiipui ja OG marssi lopulta suhteellisen selkeään voittoon lukemin 16-12.

OG:n ja Complexityn kohtaamisessa kasvoi myös eräs haltijalleen kiusallinen CS-ennätys. Complexityn Marcelo "coldzera" David on CS-legenda sekä kaksinkertainen major-voittaja, mutta hänellä on myös tiettävästi eniten 16-0-tappioita pelin huipputasolla.

David on uransa aikana hävinnyt voittamatta kierrostakaan yhteensä kuusi karttaa. Edellisen kerran brasilialaispelaaja kärsi vastaavan tappion syyskuussa BLASTin lohkovaiheessa, kun FaZe Clan pieksi Complexityn Ancientissa 16-0.

Voittonsa myötä OG etenee nyt Showdown-turnauksen viimeiselle kierrokselle. Sunnuntaina kello 16.30 käytävässä ottelussa vastaan asettuu tanskalainen Heroic. Kohtaamisen voittaja etenee 24.-28.11. pelattavaan BLASTin syysfinaaliin, jossa on jaossa komea noin 366 000 euron palkintopotti.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop