Backdrop
fifa
EsportsGamingTelia Esports SeriesFIFA21eFutisliiga

Jaa

sunnuntaina 25. huhtikuuta 2021

eFutisliigan toisen kauden viikkokatsaus 3 - Ilves antoi myrskyvaroituksen, mutta kaatuuko SJK?

eFutisliigassa nähtiin isoja voittoja, hienoja maaleja ja paljon muuta. Tuleva viikko kuulostaa hyvältä ja viikkokatsaus kertoo siitä enemmän.

Mainos
Mainos

Tiistaina 13. huhtikuuta online-otteluissa oli kolme suurta selvää voittoa ja yksi tulos, mitä tällä kaudella ei ole nähty. IFK Mariehamn aloitti illan voittamalla Rovaniemen Palloseuran murskaavasti 6-1. Tuloksesta syyttäminen on Niklas "nigi" Gallenia, joka voitti oman osansa 5-1. RoPS ei kuitenkaan vaipunut synkkyyteen ja seuraavassa pelissä FC Interiä vastaan nähtiin tämän kauden ensimmäinen tasapeli, kun ottelupari päättyi 3-3. Tasurin jälkeen HIFK voitti Turun Palloseuran 9-3 ja sai makeaa mahan täydeltä. AC Oulu käytti tilanteen hyväkseen lopettamalla illan 6-3 voittoon helsinkiläisiä vastaan.

Tulokset: RoPS 3-3 FC Inter RoPS 1-6 IFK Mariehamn TPS 3-9 HIFK HIFK 3-6 AC Oulu

Kuvaaja: Jussi Jääskeläinen. Kuvassa Liban.

Keskiviikkona oli studio-otteluiden vuoro ja Helsinkiin suuntasivat Kuopion Palloseura, Ilves sekä nousijajoukkue KTP. Tampereelta kajahti, kun Ilves antoi palaa voittamalla molemmat otteluparit selvästi. FC KTP sai kylmää kyytiä häviämällä Ilvekselle ja Kuopion Palloseuralle.

Tulokset: Ilves 8-3 KTP KuPS 6-1 KTP Ilves 4-1 KuPS

Kuvaaja: Jussi Jääskeläinen. Kuvassa FinAli.

Katsaus tulevaan

Ilves antoi myrskyvaroituksen, mutta onko SJK liian iso kaadettavaksi? Se selviää tiistaina 20. huhtikuuta, kun kärkikamppailu käynnistää illan. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki kolme ottelua. Hyvänä mausteena toimii se, että ensimmäisellä kaudella SJK voitti keskinäisen kohtaamisen, mutta virtuaalisessa Suomen Cupissa Ilves sai koston.

Toinen ottelupari on vastakohta, sillä FC Inter ja FC KTP ovat ilman voittoja kolmen ottelun jälkeen. Hopeamitalisti FC Inter haluaa vireen päälle ja kotkalaiset kaipaavat kipeästi pistetilin avaamista. Elias "EliasIsMyName" Koskinen sai studiolla onnistumisen, mutta myös Ali "FinAli" Mozafarilta tarvitaan tulosta. Taidokasta pelaamista on nähty, tosin pisteet vievät jatkopeleihin.

Turkulaiset jatkavat myös kolmannessa otteluparissa, kun vastassa on Kuopion Palloseura. FC Inter loisti tasaisuudellaan ensimmäisellä kaudella, mutta nyt Kasperi "Dubax" Nevän ja Marvin "Itsmarvinnostime" Gorgeesin on alettava suorittamaan jos suora jatkopaikka kiinnostaa. Kyseessä on runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu ja kauden lopettaa ennakkoon vaikea peli Ilvestä vastaan.

Illan päättää Kuopion Palloseuran ja IFK Mariehamnin taisto. Grönvitt on hyvässä vireessä ja Niklas "Nigi" Gallen sai kutsun edustamaan e-jalkapallomaajoukkuetta, joten motivaatio on tikissä. Samaa ei voi sanoa Kuopion Palloseurasta. Mikä on ailahtelevan joukkueen nykyvire? Neljästä pelistä kaikki ovat päättyneet joko selvään voittoon tai tappioon. Kaksikon taito on kaikille tiedossa, mutta tasaisuutta kaivataan.

Ottelut: Ilves vs. SJK FC Inter vs. KTP KuPS vs. FC Inter IFK Mariehamn vs. KuPS

Kuvaaja: Jussi Jääskeläinen. Kuvassa Masatial.

Keskiviikon kattaus on timanttinen, sillä FC Haka, HJK sekä FC Lahti ottavat toisistaan mittaa. Illan aloittaa kärkikamppailu, sillä hallitseva mestari Haka ja HJK taistelevat tärkeistä pisteistä. Jesse "Kossu72" Kosamo on valmis pistämään tykit laulamaan, mutta maalipyssy Jussi "JaKurrii" Koivuniemi tulee laittamaan kovasti vastaan, sillä FC Haka haluaa jatkaa ilman tappioita.

JaKurrin ja Joona "Krompe" Vaajalan joukkue jatkaa myös seuraavassa pelissä, mutta Kosamo vaihtuu Jerkokseen. Eemeli "Eemeli" Simpanen on nälkäinen viikonlopun Suomen Cupin tappion jälkeen ja pyrkii näyttämään parastaan. eFutisliigan ensimmäisellä kaudella HJK voitti Hakan vakuuttavasti 7-2.

Kirsikkana kakun päällä toimii Kosamojen derby: FC Lahti vastaan HJK. Edellistä eFutisliigan keskinäistä kohtaamista ei voi unohtaa, sillä se lopetti Suomen suurimman seuran kauden dramaattisesti. Jerry "Kingfiti" Lagerblom voitti Eemelin taianomaisesti 4-0, mutta onnistuuko vastaava uudestaan?

Ottelut: FC Haka vs. HJK FC Haka vs. FC Lahti HJK vs. FC Lahti

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop