Backdrop
tekken elden ring

Kuva: Ultraboy / Bandai Namco

GamingTekkenElden Ring

Jaa

Elden Ringin hahmot Tekkeniin tuova modi oli liian hyvin tehty – tappeluklassikon tuottaja toppuutelee yli-innokkaita faneja

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
lauantaina 2. huhtikuuta 2022

Tekken-pomo Katsuhiro Harada kehuu Elden Ring -modia todella hienoksi, mutta kertoo yllättävän monien pelaajien luulevan fanituotettua sisältöä viralliseksi. Väärinymmärrykset ovat Haradan mukaan ehtineet jo aiheuttaa Tekken-tiimille ongelmia.

Mainos
Mainos

Aiemmin tällä viikolla sosiaalisen median eri kanaviin ilmestyi video, jossa Ultraboy-nimimerkillä tunnetun käyttäjän luoma modi toi kevään suurimpiin hitteihin kuuluvan Elden Ringin hahmot osaksi tappelupeli Tekken 7:n kaartia. Trailerimuotoinen modin esittely oli erittäin tyylikäs ja vähemmän perehtynyt katsoja olisi helposti voinut luulla sen olevan virallista Tekken-sisältöä.

Kaikesta tyylikkyydestään huolimatta traileri on kuitenkin ilmeisesti aiheuttanut jo ongelmia Tekken-tiimille, mikäli pelisarjan tuotantoa vetävää Katsuhiro Haradaa on uskominen. Harada kehuu modia "naurettavan hyvin tehdyksi", mutta anoo samalla alkuperäisessä viestissään faneja "lopettamaan".

Alkuperäinen viesti jäi monille pitkälti kryptiseksi, mutta Tekken-sarjan parissa jo lähes kolme vuosikymmentä työskennellyt Harada avasi lukuisissa lisätwiiteissään faneille pointtiaan.

Elden Ring -modi ja vastaavalla laadulla tehdyt modit ovat ajoittain niin hyviä, että fanit pitävät niitä virallisena Bandai Namcon tuottamana Tekken-sisältönä. Tällöin jotkut pelaajat ovat vaatineet tukea näiden epävirallisten fanisisältöjen korjaamiseksi pelistudiolta, jolla ei ole osaa tai arpaa niiden kehittämisessä.

Harada painottaa, ettei hän vastusta modeja, mutta anoo faneja jättämään yhtiönsä työntekijät rauhaan niiden suhteen.

– Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään sanomista sen suhteen, mistä satutkin pitämään. Ainoa ongelma on se, että monet ihmiset ymmärtävät virheellisesti tämän [modin] olevan virallista sisältöä ja sitten pyytävät meiltä tukea sen aiheuttamissa ongelmissa. En jaksa näitä virheellisiä pyyntöjä, Harada toteaa.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop