Backdrop
jamppi_valorant2

Kuva: Colin Young-Wolff / Riot Games

EsportsValorantJamppi

Jaa

Elias Olkkonen etenee Valorantin MM-kisojen loppukarsinnassa – huipputurnaus enää kahden voiton päässä

Ylemmän kaavion finaalissa Olkkosen Team Liquid saa vastaansa G2 Esportsin.

Mainos
Mainos

Valorant-tähti Elias "Jamppi" Olkkosen Team Liquid on edennyt pelin MM-turnauksen eli VCT Championsin loppukarsinnassa ylemmän kaavion finaaliin. Paikkansa Liquid tienasi kaatamalla ruotsalaisen Guild Esportsin kahdessa kartassa.

Liquid vei molemmat kartat kohtuullisen yksipuolisesti. Olkkosen joukkue vei ensimmäisenä pelatun Bindin lukemin 13-6. Seuraavana pelattu Split oli tasaisempi koitos, mutta myös kakkoskartta päättyi Liquidin voittoon 13-8.

Ottelun väkevintä suorittamista tarjoili Liquidin belgialaispelaaja Adil "ScreaM" Benrlitom. Entinen Counter-Strike-tähti iski kahdessa kartassa 40 tappoa kuollessaan vain 23 kertaa. Vahinkoa Benrlitom teki 181,2 pistettä per kierros.

Ottelun tuloksen myötä Olkkosen tiimi on enää yhden voiton päässä karsinnan finaalista ja kahden voiton päässä Valorantin MM-kisoista. Mestaruusturnaus pelataan 02.-12.12. ja mukana nähdään 16 joukkuetta, mutta tällä erää esimerkiksi turnausformaattia tai palkintopotin tarkkaa kokoa ei vielä tiedetä.

Valorant-mestaruussarja VCT:n muut palkintopotit huomioon ottaen voidaan kuitenkin odottaa, että myös MM-kisoissa palkintorahaa jaetaan miljoonien eurojen edestä.

Meneillään oleva loppukarsinta ratkeaa tämän viikon sunnuntaina pelattavassa finaalissa. Olkkosen tiimin seuraava koitos on ottelu G2 Esportsia vastaan kello 18.00 lauantaina. Tuon ottelun voittaja etenee suoraan loppuotteluun, kun taas häviäjä joutuu jahtaamaan uutta mahdollisuutta alemman kaavion finaalissa kello 22.00 samana iltana. Otteluita voit seurata Valorantin viralliselta Twitch-kanavalta.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop