Backdrop
ENCE iem fall

Kuva: ENCE

EsportsCS:GOCS:GO MajorENCE

Jaa

ENCE etenee Tukholman CS-majoriin – paikka varmistui komealla voitolla huippujoukkueesta

ENCEn taival karsintaturnaus IEM Fallissa ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä tänään välierissä vastaan asettuu Astralis.

Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCE etenee vuoden suurimpaan Counter-Strike-turnaukseen eli Tukholman PGL-majoriin. Turnauspaikka varmistui hienolla voitolla huippujoukkue G2:ta vastaan karsintaturnaus IEM Fallissa.

ENCE vei ottelun avauskartan Miragen selvin lukemin 16-8. Toisena pelatussa Nukessa G2 iski takaisin ja voitti ENCEn valinnan 16-7. Päätöskartta Dust 2 sai ratkaisunsa vasta kahden jatkoajan päätteeksi, kun ENCE voitti 22-18.

Ottelun tähtipelaaja oli ENCEn puolalaisosuja Pawel "dycha" Dycha, joka haali 69 tappoa kuollessaan vain 59 kertaa. Dychan rating oli 1,18 ja hän teki keskimäärin 82 vahinkoa per kierros.

Voitollaan ENCE varmisti paikkansa Tukholmaan sekä eteni IEM Fallin välieriin. Voiton myötä varmistui myös majorin ainoa suomalaisedustus, eli Joonas "doto" Forss. Aleksi "Aleksib" Virolaisen OG ja Jesse "zehN" Linjalan FunPlus Phoenix floppasivat karsinnoissa, joten heitä ei Tukholmassa nähdä.

ENCEn IEM Fall -taival ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä tänään vastaan asettuu tanskalainen Astralis kello 21.15. Voit seurata koitosta suomeksi selostettuna Telia Esports Series -kanavalta Twitchissä.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop