Backdrop
ENCE IEM Fall ryhmäkuva

Kuva: Tuomo Väkevä / ENCE

EsportsCS:GOCS:GO MajorENCE

Jaa

ENCE pelaa tänään mestaruudesta – välierissä kaatui tanskalainen huippunimi

ENCE on major-karsintaturnaus IEM Fallin aikana onnistunut kaatamaan maailman huipputiimeistä Vitalityn, Astraliksen ja G2:n. Nyt vastaan asettuu Ninjas in Pyjamas.

Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCE on edennyt major-karsintaturnaus IEM Fallin loppuotteluun.

Finaalipaikkansa ENCE varmisti voittamalla välierissä Astraliksen. Tanskalainen huippujoukkue kaatui suoraan kahdessa kartassa murskalukemin 16-4 Nuke, 16-7 Ancient.

Tänään kello 18.00 alkavassa finaalissa ENCE kohtaa ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin. NiP lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ENCE on onnistunut yllättämään altavastaajana jo useammassa ottelussa.

Lohkovaiheessa ENCE yllätti HLTV:n maailmanlistan kolmanneksi sijoitetun Team Vitalityn. Puolivälierissä kaatunut G2 on samaisella listalla sijalla neljä, kun taas välierävastus Astralis on sijalla kahdeksan. ENCE on itse sijalla 13.

IEM Fallissa ENCEn paras pelaaja on tähän mennessä ollut puolalainen Pawel Dycha, joka on suorittanut jokaisessa joukkueen ottelussa erittäin vahvasti.

IEM Fallissa ENCEn paras pelaaja on tähän mennessä ollut puolalainen Pawel Dycha, joka on suorittanut jokaisessa joukkueen ottelussa erittäin vahvasti.

Finaalissa on panoksena turnauksen erittäin kovaan tasoon nähden vaatimaton 27 500 dollarin pääpalkinto. Ottelun tuloksista huolimatta molemmat joukkueet etenevät kuitenkin Tukholmassa 26.10-07.11. pelattavaan Major-turnaukseen – NiP Euroopan RMR-pistetilaston kärjessä, ENCE listan viidentenä.

Voit seurata paras viidestä -koitosta suomeksi selostettuna Telia Esports Series -kanavalta Twitchissä.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop