Backdrop
CS 2021 IEM WINTER-94

Kuva: ENCE

EsportsENCECS:GO

Jaa

ENCE vahvisti uuden pelaajansa – CS-tiimin riveihin liittyy Pavle "maden" Bošković

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
perjantaina 21. tammikuuta 2022

Montenegrolaispelaaja on monille faneille tuttu Jesse "zehN" Linjalan FunPlus Phoenixista. ENCEn riveissä hänet nähtiin jo aiemmin varapelaajana IEM Winter -turnauksessa joulukuussa.

Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Counter-Strike-joukkueen viides pelaaja on varmistunut: Odotusten mukaisesti tiimin täydentää montenegrolainen Pavle "maden" Bošković, jonka nimi yhdistettiin siirtohuhuissa ENCEen lähes heti Joonas "doto" Forssin toissaviikkoisen penkityksen.

– Maden on sosiaalinen ja rento tyyppi, joka tulee tiimin kanssa hyvin toimeen. Hän tuo lisäksi paljon tulivoimaa ja aggressiota, mikä voi auttaa meitä kohottamaan pelimme tasoa tulevalla kaudella. Roolitasolla tullaan näkemään muutoksia Madenin sovittamiseksi sekä tiimin toiminnan parantamiseksi, kertoo ENCE-valmentaja Eetu "sAw" Saha tiedotteessa.

23-vuotias Bošković kilpaili aiemmin osana Jesse "zehN" Linjalan FunPlus Phoenix -tiimiä, mutta ensi kertaa ENCE-paidassa hänet nähtiin joulukuussa pelatussa IEM Winterissä. Tuolloin hän korvasi väliaikaisesti kapteeni Marco "Snappi" Pfeifferin, mutta onnistui Sahan mukaan tekemään tiimiin hyvän ensivaikutelman.

Aiemmassa joukkuessaan Bošković ylsi vuonna 2021 keskimäärin kohtuullisen hyvään 1,08 ratingiin, mutta hänen suorituksensa varsinkin maailman kärkitiimejä vastaan oli tuota keskiarvoa selvästi väkevämpää. Hän pelasi FPX-tiimin muodostaneen ydinryhmän kanssa vuodesta 2019 ja ENCE on montenegrolaisen ensimmäinen joukkue sitten FPX-kokoonpanon hajoamisen marraskuussa 2021.

Uudistettu ENCE nähdään ensi kertaa tositoimissa IEM Katowicessa -turnauksessa helmikuun 15. päivä eteenpäin. Play-In-tasolta matkansa aloittavalla tiimillä on edessään kova tie, mutta Sahan mukaan valmistautuminen Puolassa pelattavaan huipputurnaukseen on jo käynnistetty.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop