Backdrop
FarCry6
GamingFar Cry 6

Jaa

torstaina 18. marraskuuta 2021

Far Cry 6 sai ensimmäisen lisäosansa – Far Cry 3:n Vaas on täällä taas

Uusi lisäosa on nimeltään Vaas: Insanity ja siinä pelaaja pääsee nimensä mukaisesti pelisarjan kenties tunnetuimman hahmon eli Vaas Montenegron puikkoihin.

Mainos
Mainos

Far Cry 6 -toimintapelin ensimmäinen lisäosa eli Vaas: Insanity on saapunut. Nimensä mukaisesti se tuo mukanaan pelattavana hahmona Far Cry 3:sta tutun Vaas Montenegron, joka nousi omana aikanaan pelinsä ylivoimaisesti suosituimmaksi hahmoksi.

Vaas muistetaan etenkin ikonisesta monologistaan, jonka "definition of insanity" -lausahdus saavutti oman elämänsä pelin ulkopuolellakin. Hahmon roolissa nähdään jälleen näyttelijä Michael Mando. Pelien ohella hän on tuttu muun muassa Better Call Saul- ja Orphan Black -televisiosarjoista.

Tällä kertaa pelaaja pääsee astumaan Vaasin saappaisiin ja ohjaamaan tätä roguelike-tyylisessä laajennuksessa. Alussa käytössä on vain pistooli, jolla Vaas voi puolustaa itseään vihollisilta. Keräämällä muita aseita ja varusteita hahmo vahvistuu. Samalla pelaaja matkaa yhä syvemmälle Vaasin psyykeen syvyyksiin. Lisäosa yhdistää toisiinsa vimmaista toimintaa ja vankkaa tarinankerrontaa. Tämän myötä Vaas: Insanity avaa pelaajalle suositun hahmon tähän asti mystistä menneisyyttä, päänsisäisiä riivaajia ja käytöksen syitä.

Lisäosa seuraa verrattain nopealla tahdilla alkuperäistä Far Cry 6:tta, joka julkaistiin lokakuussa. FC6 on sarjalla tuttuun tapaan avoimen maailman toimintapeli, joka vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan.

Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä. Heistä tunnetuin on diktaattorijohtaja Antón Castillon roolissa nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito, joka muistetaan etenkin Gus Fringin roolista Breaking Bad- ja Better Call Saul -sarjoissa. Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista. Uusi lisäosa on hankittavissa sekä erikseen että osana Far Cry 6 -pelin kausikorttia.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop