Backdrop
2021 CS EPL S13-14

Kuva: Tuomo Väkevä / ENCE

EsportsCS:GOENCEdoto

Jaa

Joonas "doto" Forss penkille ENCEn CS-kokoonpanosta

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
perjantaina 7. tammikuuta 2022

Forss oli tämänhetkisen tiimin pisimpään ENCEä edustanut jäsen sekä joukkueen ainoa suomalaispelaaja. Hänen korvaajansa kerrotaan tiedotteen mukaan "tulevien viikkojen aikana".

Mainos
Mainos

ENCEn Counter-Strike-joukkueen Joona "doto" Forss siirtyy aktiivisesta kokoonpanosta penkille. Suomalaisorganisaatio kertoo asiasta Twitter-tilillään.

– Jos jokin esportsissa on varmaa niin se on muutos. Koimme, että meidän tarvitsi tehdä muutoksia jatkaaksemme taistoa parhaita tiimejä vastaan. Tutkittuamme markkinoita ja kokoonpanoamme huolellisesti tulimme siihen lopputulokseen, että tämä muutos piti tehdä, toteaa ENCEn GM Niklas "Willkey" Ojalainen.

Valmentaja Eetu "sAw" Sahan kanssa vuoden 2020 syksyllä ENCEn riveihin liittynyt Forss oli nykyisestä kokoonpanosta pisimpään joukkueessa kilpaillut pelaaja. Hän oli samalla tiimin viimeinen aktiivinen suomalaispelaaja siitä asti kun Aleksi "allu" Jalli siirtyi penkille keväällä 2021.

Yhdessä Forssin kanssa ENCEn kansainvälistynyt kokoonpano ylsi muun muassa IEM Fallin hopeasijalle ja ESL Pro Leaguen 14. kauden pudotuspeleihin. Syksyn major-turnauksessa tiimi jäi 16. parhaan joukkoon.

Forssin korvaajaa ENCEssä ei tällä erää vielä tiedetä, mutta organisaation tiedotteen mukaan viides pelaaja julkistetaan "tulevien viikkojen aikana". Forss itse ei ole kommentoinut esimerkiksi mahdollista tulevaa tiimiään, mutta toteaa Twitterissä olevansa "erittäin motivoitunut jahtaamaan unelmiaan toisaalla".

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop