Backdrop
elokuu halutuimmat pelituotteet
Mainos
GamingLifestyleLaitteet

Jaa

tiistaina 14. syyskuuta 2021

Konsolit ja pelaajan oheislaitteet menevät kuumille kiville – katso tästä Telian elokuun myydyimmät pelituotteet

Myydyimpien laitteiden joukosta löytyy erityisesti pelaamiskäyttöön soveltuvia kuulokkeita ja hiiriä.

Mainos
Mainos

Telian elokuun myydyimmissä tuotteissa oli selvästi nähtävissä kaksi trendiä: Kuumille kiville menevät nyt pelikonsolit sekä erityisesti pelaamiseen suunnatut oheislaitteet.

Elokuun myydyin yksittäinen tuote oli Logitechin langaton G305 Lightspeed -pelihiiri. Paristoilla toimivasta kevyestä hiirimallista löytyy kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja HERO-tunnistin, joka kykenee jopa 12 000 DPI:n suorituskykyyn. Vahvempaa suorituskykyä etsiville hittituotteiden joukosta löytyy myös kalliimpi mutta useammilla ominaisuuksilla varustettu Logitechin ammattilaispelaajille suunniteltu G Pro -hiiri.

Kuva: Logitech

Kuva: Logitech

Muista oheislaitteista suosiota nauttivat erityisesti kuulokkeet, joista suosituimmiksi osoittautuivat Logitechin langattomat Pro X -pelikuulokkeet. Kuulokemallista löytyy hienon äänentoiston ohella tunnetun laadukas mikrofoni, mutta kovemman tason mikrofonia etsiville hittituotteiden joukosta löytyy ammattilaiskäyttöönkin soveltuva Bluen Yeti-mikrofonin USB-versio.

Oheislaitteiden lisäksi kärjen tuntumasssa oli kenties vuoden halutuin yksittäinen pelituote eli hurjia määriä myynyt PlayStation 5 -konsoli. Itse konsolin ohella PS5:n DualSense-ohjain sekä ohjaimeen kuuluva latausasema löytyvät suosikkien joukosta. Myös PS5:n edeltäjä eli PlayStation 4 pysyttelee edelleen kärkikymmenikön joukossa.

Listalle mahtui elokuussa myös kaksi peliä. Tunnelmallinen The Last of Us 2 löysi tiensä listan sijalle 11 ja heti perässä sijalla 12 seurasi supersankariseikkailu Spider-Man: Miles Morales. Pelaajia kiinnostivat pelkkien pelien lisäksi myös lahjakortit PS-Storeen.

Tietokoneista suosituimmaksi osoittautui ASUSin TUF Gaming F15 -mallin kannettava. Kone on varustettu 15,6 tuumaisella 144 hertsin näytöllä ja sen sisältä löytyvät Intelin i5-10300H-suoritin sekä NVIDIAn GeForce GTX 1650 -näytönohjain. Tallennustilaa koneessa on 512 Gt ja keskusmuistia 16 Gt.

Katso lista kokonaisuudessaan tästä:

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop