Backdrop
  • Konsolit ja pelaajan oheislaitteet menevät kuumille kiville – katso tästä Telian elokuun myydyimmät pelituotteet
elokuu halutuimmat pelituotteet
Mainos
GamingLifestyleLaitteet

Jaa

Konsolit ja pelaajan oheislaitteet menevät kuumille kiville – katso tästä Telian elokuun myydyimmät pelituotteet

tiistaina 14. syyskuuta 2021

Myydyimpien laitteiden joukosta löytyy erityisesti pelaamiskäyttöön soveltuvia kuulokkeita ja hiiriä.

Mainos
Mainos

Telian elokuun myydyimmissä tuotteissa oli selvästi nähtävissä kaksi trendiä: Kuumille kiville menevät nyt pelikonsolit sekä erityisesti pelaamiseen suunnatut oheislaitteet.

Elokuun myydyin yksittäinen tuote oli Logitechin langaton G305 Lightspeed -pelihiiri. Paristoilla toimivasta kevyestä hiirimallista löytyy kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja HERO-tunnistin, joka kykenee jopa 12 000 DPI:n suorituskykyyn. Vahvempaa suorituskykyä etsiville hittituotteiden joukosta löytyy myös kalliimpi mutta useammilla ominaisuuksilla varustettu Logitechin ammattilaispelaajille suunniteltu G Pro -hiiri.

Kuva: Logitech

Kuva: Logitech

Muista oheislaitteista suosiota nauttivat erityisesti kuulokkeet, joista suosituimmiksi osoittautuivat Logitechin langattomat Pro X -pelikuulokkeet. Kuulokemallista löytyy hienon äänentoiston ohella tunnetun laadukas mikrofoni, mutta kovemman tason mikrofonia etsiville hittituotteiden joukosta löytyy ammattilaiskäyttöönkin soveltuva Bluen Yeti-mikrofonin USB-versio.

Oheislaitteiden lisäksi kärjen tuntumasssa oli kenties vuoden halutuin yksittäinen pelituote eli hurjia määriä myynyt PlayStation 5 -konsoli. Itse konsolin ohella PS5:n DualSense-ohjain sekä ohjaimeen kuuluva latausasema löytyvät suosikkien joukosta. Myös PS5:n edeltäjä eli PlayStation 4 pysyttelee edelleen kärkikymmenikön joukossa.

Listalle mahtui elokuussa myös kaksi peliä. Tunnelmallinen The Last of Us 2 löysi tiensä listan sijalle 11 ja heti perässä sijalla 12 seurasi supersankariseikkailu Spider-Man: Miles Morales. Pelaajia kiinnostivat pelkkien pelien lisäksi myös lahjakortit PS-Storeen.

Tietokoneista suosituimmaksi osoittautui ASUSin TUF Gaming F15 -mallin kannettava. Kone on varustettu 15,6 tuumaisella 144 hertsin näytöllä ja sen sisältä löytyvät Intelin i5-10300H-suoritin sekä NVIDIAn GeForce GTX 1650 -näytönohjain. Tallennustilaa koneessa on 512 Gt ja keskusmuistia 16 Gt.

Katso lista kokonaisuudessaan tästä:

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop