Backdrop
arcane pääkuva

Kuva: Riot Games

GamingLifestyleLoL

Jaa

League of Legends -piirretty rikkoi pankin – Arcane hallitsee Netflixin katsotuimpien listaa

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
tiistaina 23. marraskuuta 2021

Pelimaailmaan sijoittuva animaatiosarja on ollut niin suuri menestys, että sen toinen kausi varmistui lähes heti ensimmäisen päättymisen jälkeen.

Mainos
Mainos

League of Legendsin maailmaan sijoittuva animaatiosarja Arcane on syksyn yllätyshitti. LoL-julkaisijan Riot Gamesin ja ranskalaisen animaatiostudion Fortichen yhteistyönä syntynyt sarja on pitänyt hallussaan Netflixin katsotuimman sarjan paikkaa lukuisissa maissa.

Flixpatrol-sivuston tietojen mukaan Arcane oli Netflixin suosituin ohjelma eilen 22 maassa. Sarjan kolmannen osan julkaisun aikoihin toissapäivänä animaatio dominoi tilastoja 34 maassa. Listojen kärkeen sarja nousi myös Suomessa.

Väkevien katsojalukujen ohella Arcane on osoittautunut hitiksi myös kriitikoiden keskuudessa. Arvosteluja keräävällä Rotten Tomatoes -sivustolla kaikki sarjaa arvostelleet pitivät sitä vähintään hyvänä ja keskimääräinen arvosana oli 9/10. IMDB:ssä sarjan keskimääräinen arvosana on 9,4.

Piltoverin ja Zaunin fiktiivisiin kaupunkeihin sijoittuva Arcane avaa lukuisten LoLista tuttujen hahmojen taustoja sekä laajentaa pelissä vain maininnaksi jääneitä aiheiden tarinallisia käänteitä. Sarjassa pelattavista hahmoista nähdään muun muassa Viktor, Jayce, Caitlyn, Vi, Jinx ja Ekko.

Sarja on osoittautunut niin suureksi hitiksi, että sen toinen kausi on jo varmistunut. Trailerin perusteella moni ensimmäisen kauden hahmoista nähdään jälleen, mutta toisen kauden julkaisupäivä ei vielä ole tiedossa.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop