Backdrop
  • Legendaarisen Astraliksen uudistetun CS-tiimin debyytti ei sujunut mutkitta – "Oksensin niin paljon karttojen välissä"
konfig blamef

Kristian Wienecke (vas.) ja Benjamin Vang Bremer (oik.) ovat legendaarisen Astraliksen uudet vahvistukset. Kuva: Astralis

EsportsCS:GO

Jaa

Legendaarisen Astraliksen uudistetun CS-tiimin debyytti ei sujunut mutkitta – "Oksensin niin paljon karttojen välissä"

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
perjantaina 26. marraskuuta 2021

Tanskan legendaarisimman tiimin riveihin liittyneen Benjamin Vang Bremerin ensimmäistä ottelua haittasi raju sairastuminen. 24-vuotiasta kivääripelaajaa vaivaavasta taudista huolimatta hän suoritti debyytissään erittäin väkevästi.

Mainos
Mainos

Legendaarisen tanskalaisjoukkueen Astraliksen uudistettu kokoonpano pelasi ensimmäisen ottelunsa tällä viikolla Ninjas in Pyjamasia vastaan. Tiimiin liittynyt Benjamin "blameF" Vang Bremer suoritti avauspelissään kovalla tasolla, mutta kameroiden häntä kuvatessa 24-vuotias kivääripelaaja vaikutti oudon poissaolevalta.

Monet fanit ihmettelivät tanskalaispelaajan itkuista olemusta ja pohtivat, mikä Bremeriä vaivasi. Hän kuitenkin avasi tilanteen taustoja Twitter-tilillään ottelun jälkeen: Kyse ei suinkaan ollut pelkästä tunnepurkauksesta, vaan Bremer oli sairastunut rajusti.

– Ei herranjestas. Oksensin niin paljon ennen ottelua, karttojen välissä ja heti ottelun jälkeen että pystyin hädin tuskin puhumaan enkä nähnyt kyynelten läpi juuri mitään. Olen silti tyytyväinen, että joukkue turvasi selustani ja tein parhaani, Bremer kirjoittaa.

Tanskalaispelaaja teki tosiaan parhaansa, etenkin tilanteen huomioon ottaen: Hän ylsi kahdessa kartassa 49 tappoon kuollessaan 35 kertaa ja saavutti ratingin 1,30. Ylitse nousi vain tiimin toinen uusi pelaaja eli Kristian "k0nfig" Wienecke, joka iski hillittömät 60 tappoa ja 1,52 ratingin. Kaksikon suorituksen siivittämänä NiP kaatui suvereenisti 2-0.

Ottelu NiPiä vastaan oli osa meneillään olevaa BLAST Premierin syysfinaalia, jossa nähdään mukana suurin osa CS-maailman kärkinimistä. Joukkueet taistelevat Kööpenhaminassa 225 000 dollarin pääpalkinnosta ja pääsystä BLAST-maailmanfinaaliin, jossa tiimit kisaavat miljoonan dollarin palkintopotista.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop