Backdrop
DSC00262 simple
EsportsCS:GOCS:GO Major

Jaa

Maailman paras CS-pelaaja kyykytti Gambitia – Aleksandr "s1mple" Kostyliev kantoi Natus Vinceren major-finaaliin

Finaalissa kohtaavat sunnuntai-iltana Natus Vincere ja G2.

Mainos
Mainos

Vuoden suurimman Counter-Strike-turnauksen eli Tukholman majorin finaalipari on selvillä. Lauantai-illan toisessa semifinaalissa Natus Vincere tienasi oman paikkansa murskaamalla Gambit Esportsin venäläistitaanien taistossa.

Ottelusta odotettiin tiukkaa ja tasaista taistoa, mutta Na'Vi tuhosi odotukset heti avauskartassa. Gambit voitti avauspistoolierän, mutta Kirill "boombl4" Mikhailov vei erittäin taidokaalla pelillä toisen kierroksen Na'Ville ja toi ottelun tiiminsä haltuun. Tahti ei hiipunut ja Overpass päättyi Na'Vin eduksi 16-8.

Toisena pelattu Mirage oli puolestaan yksipuolinen näytös. Maailman paras CS-pelaaja Aleksandr "s1mple" Kostyliev pieksi Gambitin ulos majorista uskomattoman tylyllä tyylillä 16-3.

Ottelun tähtipelaaja oli kukas muukaan kuin Kostyliev. Kenties kaikkien aikojen paras pelaaja moukaroi Gambitia haalimalla 50 tappoa kuollessaan vain 20 kertaa 43 pelatun kierroksen aikana. Kostyliev teki uskomattomat 112,7 vahinkoa per kierros ja saavutti häikäisevän ratingin 1,87.

Uskomatonta turnausta pelaava Na'Vi ei ole majorin aikana hävinnyt yhtäkään karttaa. Sunnuntain finaaliottelussa kello 21.00 alkaen ennakkosuosikki saa vastaansa G2:n, joka selvisi loppuotteluun kaatamalla Heroicin aiemmin lauantaina tiukassa ottelussa.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop