Backdrop
Epic Games joulutarjouskuva

Tiistaina ilmaiseksi jaossa on omalaatuinen roolipeli Loop Hero. Kuva: Epic Games Store

GamingEpic Games

Jaa

Nappaa jouluksi pelattavaa maksutta – pelikauppa jakaa loppuvuoden ajan pelin per päivä ilmaiseksi

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
tiistaina 21. joulukuuta 2021

Epic Games Storen ilmaiseksi ladattavissa oleva peli vaihtuu päivittäin, joten tarjouksia metsästävän kannattaa pysytellä valppaana.

Mainos
Mainos

Epic Games Store -pelikauppa on ottanut tavaksi jakaa viikottain asiakkailleen ilmaisia pelejä. Tapaa noudattaen myös verkkokaupan joulutarjouksiin on otettu mukaan täysin ilmaiseksi tarjottavat pelit, mutta tavallista tiheämällä tahdilla: Loppuvuoden ajan EGS tarjoaa uuden ilmaiseksi ladattavissa olevan pelin joka päivä.

Tarjouskampanjan aikana on ehditty tähän mennessä jakaa viisi peliä: Toimintapeli Shenmue III, roguelike-tasohyppely Neon Abyss, maailmanlopun jälkeiseen aikaan sijoittuva toimintaroolipeli Remnant: From the Ashes, kauhuseikkailu The Vanishing of Ethan Carter sekä tällä hetkellä saatavilla oleva uniikki roolipeli Loop Hero.

Päivän ilmaiseksi ladattavissa olevan pelin pääset tarkastamaan tästä. Ladattavissa oleva peli vaihtuu joka päivä kello kuudelta Suomen aikaa, jonka jälkeen edellistä tarjolla ollutta peliä ei enää voi ladata. Jos et esimerkiksi pääse koneellesi tarjouksen aikaan, voit napata pelin ilmaiseksi omalle Epic-tilillesi vaikkapa puhelimella ja ladata sen PC:lle myöhemmin.

Ilmaispelien ohella EGS:sta löytyy myös lukuisia tavanomaisia joulutarjouksia, mutta kauppa ei ole suinkaan ainoa. Joulun alennuskampanja on meneillään jo esimerkiksi Witcher-julkaisija CD Projektin GOG.com -kaupassa. Steamin perinteinen joulupyhien suurale käynnistyy puolestaan keskiviikkona 22. joulukuuta.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop