Backdrop
20210706 Stephanie-Lieske IEM-Cologne 00941

Kuva: Stephanie Lieske / ESL

EsportsESL Pro LeagueTelia Esports SeriesCS:GO

Jaa

Ninjas in Pyjamasin Fredrik "REZ" Sternerilta näyttävä suoritus ESL Pro Leaguessa – D-lohkon ensimmäiset jatkopaikat ratkaistaan tänään

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
lauantaina 4. syyskuuta 2021

D-lohkon kolmannen päivän mieleenpainuvin suoritus oli Sternerin, mutta lohkoa johtaa edelleen Gambit Esports.

Mainos
Mainos

Counter-Strike-liiga ESL Pro Leaguen D-lohkon kolmas päivä oli tuloksiltaan kohtuullisen yllätyksetön. Perjantain otteluihin mahtui kuitenkin lohkon kenties tähän mennessä näyttävin yksilösuoritus.

Ninjas in Pyjamasin ja brasilalaisen TeamOnen välinen ottelu alkoi NiPin 16-11 voitolla Nukessa, mutta toinen kartta Overpass oli tasaisempi. Ottelu venyi jatkoajalle, jossa NiP pääsi ensimmäisenä kiinni ratkaisevaan 18 kierroksen rajapyykkiin.

TeamOne kuitenkin laittoi vastaan ja vei ratkaisukierroksen tilanteeseen neljä vastaan yksi. Ruotsalaisjoukkueen viimeinen pelaaja, Fredrik "REZ" Sterner, venyi kuitenkin ihmesuoritukseen. Sterner kaatoi Overpassin A-pommipaikalla jokaisen puolustajan ja onnistui voittamaan tilanteen ja samalla koko ottelun. Suorituksensa lopussa Sternerille jäi jäljelle vain vaivaiset 17 elämäpistettä.

Päivän muissa otteluissa Team Liquid kaatoi venäläisen Entropiqin kahdessa kartassa (16-12 Vertigo, 16-12 Overpass). Pelissä loisti etenkin Liquidin Keith "NAF" Markovic, joka ylsi 56 tappoon kuollessaan vain 32 kertaa. Markovicin rating oli 1,52 ja hän teki keskimäärin 104,1 vahinkoa per kierros.

Perjantain päätösottelussa Gambit Esports mukiloi brasilialaista Furiaa. Gambit vei ottelun kahdessa kartassa murskalukemin 16-8 Inferno, 16-5 Vertigo.

Perjantain tulosten myötä D-lohkoa johtaa edelleen voittamaton Gambit. Kahden voiton ja yhden tappion joukkueita on kaksi, NiP ja Team Liquid. Lohkojumbona on TeamOne, joka on hävinnyt kaikki kolme otteluaan. Teknisesti yksikään lohkon joukkue ei kuitenkaan ole vielä täysin varmasti jatkossa tai ulkona.

Lauantaina pelipäivän avaa Liquidin ja TeamOnen kohtaaminen kello 14.30. Lohkon venäläisjoukkueet Gambit ja Entropiq ottavat yhteen kello 17.45 ja päivä päättyy NiPin ja FURIAN ottelulla kello 21.00. Kahta jälkimmäistä ottelua voit seurata suomeksi selostettuna Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop