Backdrop
jimms-joulubingo-eddspeaks
Mainos
LifestyleArvontaJimms

Jaa

Pelaa Jimm'sin joulubingoa Eeddspeaksin kanssa ja voita onnenpyörässä

keskiviikkona 1. joulukuuta 2021

Jimm'sin bingo on livenä Twitchissä kolmesti ennen jouluaattoa, ja joka päivä aattoon asti voit avata Jimm'sin joulukalenterin ja pyöräyttää onnenpyörää!

Mainos
Mainos

Pikavoittoja jaetaan joka päivä onnenpyörässä, ja joulukuun kolme ensimmäistä viikkoa huipentuu joulubingoon! Joulun odotuksen kunniaksi voit kokeilla onneasi pyöräyttämällä Jimssin onnenpyörää kerran päivässä, ja kerran viikossa Eetu “Eeddspeaks” Pesonen jakaa joulubingossa hauskaa joulumieltä ja mahtavia palkintoja.

Jimm'sin joulubingo lähetykset nähdään suorana Twitchissa. Kaikki Twitchiin rekisteröityneet voivat pelata mukana ja voittaa mainiota palkintoja. Jaossa on mm. pelituoli, hiiriä, hiirimattoja, lippuja Assemblyn tapahtumiin sekä muita yllätyspalkintoja. Suorat lähetykset nähdään joulukuun 3. päivä (pe), 9. päivä (to) sekä 16. päivä (to) aina kello 19.00 alkaen. Kanava on twitch.tv/teliaesportsfi.

Kaikki onnenpyörää pyöräyttäneet saavat lisäksi henkilökohtaisen arpakoodin, jolla voi voittaa jokaisen Jimm'sin joulubingo-lähetyksen alussa erikoispalkinnon. Voitto jaetaan katsojien kesken, joten laitapa lähetysajat kalenteriisi ja arpakoodit talteen!

Joulukalenteri

Eikä siinä vielä kaikki kuten sanotaan! Muista kurkata Jimm'sin joulukalenterin parhaat lahjaideat ja tarjoukset.

Jimssin ja Asseblyn väki hauavat toivottaa kaikille ATK:n täyteistä joulunodotusta.

Bingo-lähetykset

Perjantai 3.12. klo 19.00 Torstai 9.12. klo 19.00 Torstai 16.12. klo 19.00

Kanavalla twitch.tv/teliaesportsfi ja isäntänä Eeddspeaks! Osallistuaksesi bingoarvontoihin tarvitset vain Twitch-tunnuksen.

O-N-N-E-N-P-Y-Ö-R-Ä!

Kirjaudu sisään niin pääset alta pyörittämään Jimm'sin onnenpyörää kerran päivässä 23.12. asti. Pukki tulee tänä vuonna ajoissa, sillä onnenpyörä jakaa palkintoja joka päivä. Nappaa pyörityksen jälkeen arpakoodi talteen, jolla voit voittaa bingolähetyksen alussa yllätyspalkinnon!

Kirjaudu sisään nähdäksesi tämän sisällön.
Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Lifestyle

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop