Backdrop
redbull-flick-invitational-duos

Kuva: Red Bull

EsportsEventsCS:GORed Bull Flick

Jaa

Koe Red Bull Flick -turnaussarjan maailmanfinaali messukeskuksen lavalla 20.-21.11!

keskiviikkona 10. marraskuuta 2021

Tule seuraamaan vuoden suurinta esports-juhlaa ja turnaussarjan finaalia, jossa maailman parhaat CS-pelaajat ja amatöörijoukkueet ottavat mittaa toisistaan. Katso tästä, ketkä kärkipelaajat ovat mukana.

Mainos
Mainos

Helsingin Messukeskuksessa pelattavassa Red Bull Flick -turnaussarjan maailmanfinaalissa nähdään 20.-21.11. joukko Counter-Strike-maailman kärkipelaajia. Karsinnoista päälavalla kamppailleet kymmenen amatööritiimiä saavat vastaansa kuusi kovaakin kovempaa ammattilaisjoukkuetta, joiden joukosta löytyy Suomen ohella edustusta myös muualta Euroopasta ja jopa rapakon takaa Brasiliasta.

Nyt saatavilla Assembly-yhteistyölippuja kaksi yhden hinnalla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti! Osta liput täältä.

Keitä voit nähdä tapahtumassa?

G2 Esports: Nikola "NiKo" Kovac ja Nemanja "HuNter" Kovac
G2:n Nemanja (vas) ja Nikola (oik) Kovac ovat joukkuetovereiden lisäksi serkuksia.

G2:n Nemanja (vas) ja Nikola (oik) Kovac ovat joukkuetovereiden lisäksi serkuksia.

Turnauksen ehdottomasti kovimmat nimet eli Kovacin serkukset, jotka saapuvat Helsinkiin tuore Tukholman majorin hopeamitali kaulassaan. Nikola on taistellut jo vuosia maailman parhaan pelaajan tittelistä, mutta serkkuaan myöhemmin huipputasolle noussut Nemanja on myös raudanluja suorittaja. G2:n äärimmäisen väkevän joukkueen voittaminen tulee vaatimaan amatööritiimeiltä paljon.

OG: Aleksi "Aleksib" Virolainen ja Valdemar "valde" Bjørn Vangså 
Kuva: Todd Gutierrez / Beyond the Summit

Kuva: Todd Gutierrez / Beyond the Summit

Suomalaisen Counter-Striken kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Virolainen pelaa Suomessa järjestettävässä turnauksessa ensi kertaa sitten vuoden 2019. OG:n pelinjohtaja saa aisaparikseen joukkueen tanskalaisen luottopelaajan eli Bjørn Vangsån, joka on pelannut huipputasolla jo vuosia.

ENCE: Joonas "doto" Forss ja Pawel "dycha" Dycha
Joonas "doto" Forss (vas) ja Pawel "dycha" Dycha (oik) edustavat Messukeskuksessa ENCEä. Kuva: Tuomo Väkevä / ENCE

Joonas "doto" Forss (vas) ja Pawel "dycha" Dycha (oik) edustavat Messukeskuksessa ENCEä. Kuva: Tuomo Väkevä / ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCEä edustamaan saapuu turnauksen toinen suomalaispelaaja eli Forss. Hänen rinnallaan taistelee puolalaistähti Dycha, joka on viime kuukausina ollut yksi kokoonpanon väkevimmistä suorittajista.

Furia: Yuri "yuurih" Santos ja Kaike "KSCERATO" Cerato

Brasilian ykkösjoukkuetta Furiaa paikalla edustavat tiimin tähtikaksikko eli Cerato ja Santos. Duo sijoittui juuri Tukholmassa parhaan kahdeksan joukkoon, joten Furian pelikunto on todennäköisesti erittäin vahvassa vireessä myös Helsingissä.

Team Spirit: Victor "somedieyoung" Orudzhev ja Boris "magixx" Vorobiev

Venäläisjoukkue Team Spirit on ollut itänaapurin parhaiden tiimien joukossa jo vuosia. Majoreilla joukkueen matka päättyi harmittavan aikaisin, joten Messukeskuksessa kaksikolla saattaa olla paljonkin todistettavaa.

BIG Academy: Nico "aqua" Kimbitzky & David "Prosus” Hess

Turnauksen tuntemattomimmat ammattilaiset saapuvat saksalaisorganisaatio BIGin akatemiajoukkueesta. Kaksikolla Kimbitzky-Hess on muihin verrattuna vähän kokemusta huipputason "kynäristä", mutta toisaalta nuorina ja nälkäisinä pelaajina kaksikolla on varmasti halua näyttää potentiaaliaan yleisön edessä.

Assembly-yhteistyöliput tapahtumaan 

Tämän jutun julkaisuhetkellä saatavilla on myös Assembly-yhteistyölippuja, joita saat kaksi yhden hinnalla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti! Tarjouksen voit lunastaa täältä, alkaen 24 euron hintaan.  Lisätietoja Messukeskuseen huipentuvasta turnauksesta löydät tästä

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop