Backdrop
chamber valorant

Kuva: Riot Games

GamingValorant

Jaa

Riot Gamesin hittiräiskintä Valorant sai uuden pelattavan hahmon sekä kätevän päivityksen kilpailulliseen tilaan

Valorantin kilpatilaa voi nyt pelata viiden kaverin kesken riippumatta joukkueen sisäisistä tasoeroista. Samassa päivityksessä peliin lisättiin Chamber-agentti.

Mainos
Mainos

Riot Gamesin hittiräiskintä Valorantin päivitys 3.10 lisättiin peliin tiistai-iltana Suomen aikaa. Päivityksen kenties merkittävin uudistus on siihen kuuluva uusi pelattava hahmo eli agentti.

Pelin hahmokaartiin liittyy nyt ranskalainen asekauppias Chamber. Puolustukseen erikoistuneelta agentilta löytyy vastustajia häiritseviä ansoja, tähtäimellä varustettu kovan kaliiberin pistooli sekä erikoistaitona laite, joka mahdollistaa teleporttaamisen tiettyihin pelaajan määrittämiin pisteisiin. Chamberin ultimate-kyky on kivääri, joka tappaa vastustajan kuin vastustajan yhdestä osumasta mihin tahansa.

Uuden hahmon ohella Riot on lisännyt peliin etenkin pelistä nauttiville kaveriporukoille tervetulleen uudistuksen. Viiden pelaajan ennalta kasattu ryhmä voi nyt pelata Valorantin kilpailullista tilaa joukkueen sisäisistä tasoeroista riippumatta.

Muutoksen tarkoituksena on vähentää niin kutsuttua "smurffaamista", eli sitä, että pelaaja pelaa omaa tasoaan heikommalla käyttäjällä. Riotin mukaan yleisin syy tälle on se, että korkean tason Valorant-pelaajat harrastavat smurffaamista juuri siksi, että he eivät pysty pelaamaan kavereidensa kanssa pääkäyttäjällään.

Samalla pelistä kuitenkin poistuu mahdollisuus pelata kilpatilaa neljän hengen ennaltakasatulla tiimillä. Syy tähän on Riotin mukaan se, että kyseisessä tilanteessa ulkopuolisen viidennen pelaajan pelikokemus on "verrattaen heikko". Pelijulkaisija uskoo, että uudistus tulee vähentämään toksista käytöstä Valorant-palvelimilla.

Päivitykseen sisältyi näiden suurempien uudistusten ohella lukuisia bugikorjauksia ja pieniä muutoksia pelin katselutilaan. Voit katsoa listan muutoksista kokonaisuudessaan tästä.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop