Backdrop
Valorant uusi agentti

Kuva: Riot Games

GamingValorant

Jaa

Salaisuus paljastui – tältä näyttää Valorantin seuraava agentti

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
maanantaina 3. tammikuuta 2022

Joulupyhien aikana päivänvalon nähnyt uusi Valorant-agentti on kotoisin Filippiineiltä, mutta paljoakaan muuta hahmosta ei tällä erää tiedetä.

Mainos
Mainos

Vuodenvaihde oli erinäisten pelijulkistusten rintamalla verrattain hiljaista aikaa, mutta vuoden 2021 viimeiselle viikonlopulle mahtui sinnekin yksi suurehko paljastus. Riot Gamesin hittiräiskintä Valorantin uusimman pelattavan hahmon eli agentin ulkonäkö esiteltiin maailmalle, kun kuva hahmosta ilmaantui Amazonin Prime Gaming -sivustolle.

Prime on Amazonin tilauspalvelu, jonka asiakkaat saavat käyttöönsä erinäisiä lisäpalveluita Amazonin omistamille sivustoille. Gaming-sivulla tilaajat voivat hankkia itselleen esimerkiksi esineitä ja ladattavaa sisältöä erinäisiin peleihin ja tässä tapauksessa kuvankaappaus agentista ilmaantui Valorantin alasivulle.

Riotilla on tapana vihjailla uuden agentin taustoilla, taidoilla ja ominaisuuksilla pitkään ennen virallista julkistusta, joten agentin olemassaolo itsessään ei ollut mysteeri. Pian "vuodon" jälkeen kuva ilmestyi myös pelin viralliselle Twitter-tilille.

Peliin saapuva uusi agentti on kotoisin Filippiineiltä ja omistaa tavalla tai toisella sähköön liittyviä erikoisvoimia. Valorantin hahmoista vastaava tuottaja John Goscickin aiempien puheiden perusteella kyseessä on todennäköisesti Duelist-hahmoluokkaan kuuluva vauhtihirmu, mutta esimerkiksi hahmon nimeä ei vielä tiedetä.

Tällä erää myös hahmon julkaisupäivä on mysteeri, mutta Riot on kertonut agentin saapuvan "vuoden alussa". Kuvan saatteena olleessa uudenvuodenaattona julkaistussa Twitter-postauksessa todettiin kuitenkin "nähdään ensi viikolla", joten tarkempia tietoja saatamme saada jo tämän viikon aikana.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop