Backdrop
ssb sora

Kuva: Nintendo

GamingTappelupelitnintendo

Jaa

Super Smash Bros. Ultimaten viimeinen hahmo varmistui – joukkoon liittyy Kingdom Heartsin Sora

Nintendo vastaa viimein fanien tahtoon, sillä hahmo on ollut toivelistojen kärjessä jo vuosikausia.

Mainos
Mainos

Nintendon Super Smash Bros. Ultimate -tappelupelin viimeinen lisähahmo on varmistunut. Pelisarjan luoja Masahiro Sakurai vahvisti tänään viime aikoina liikehtineet huhut kertomalla, että SSBU:n hahmokatraaseen liittyy ladattavana sisältönä Kingdom Hearts -roolipelisarjasta tuttu Sora.

Sakurai julkisti hahmon Smashin Ultimate-version viimeisessä Mr. Sakurai Presents -tiedotustilaisuudessa. Kyseessä on lähetys, jossa hän itse esittelee peliin tulevia ominaisuuksia, hahmoja ja uudistuksia.

Samaan ladattavan sisällön pakettiin kuuluu myös KH:n musiikkia sekä pelisarjaan pohjautuva Hollow Bastion -taisteluareena. Kyseinen kenttä on KH:n tarinan kannalta keskeinen sijainti, joka esiintyy lähes kaikissa sarjan peleissä.

Katso uuden hahmon traileri tästä:

Nintendon päätös hahmosta päättää samalla sekä Smash- että KH-fanien vuosikausien odotuksen. Pelijulkaisija järjesti vuonna 2015 kyselyn, jossa tiedusteltiin pelaajien toiveita uusien hahmojen suhteen Ultimaten edeltäjään Smash 4:ään. Sakurain mukaan Sora oli kyselyn ylivoimaisesti toivotuin hahmo, mutta toiveita ei vielä tuolloin ehditty toteuttaa.

Alun perin Square Enixin kehittämästä pelisarjasta Smashiin ponnistava hahmo käyttää kotipelistään tuttua Keyblade-miekkaa ja osaa lisäksi taikoa. Hän on Ultimate-version 82. hahmo. Maksullinen hahmo on ladattavissa peliin lokakuun 18. päivä.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop