Backdrop
blizzu_survivalgame

Kuva: Blizzard Entertainment

GamingActivision Blizzard

Jaa

Suuria uutisia Blizzardilta – Microsoftin ostama kohuyhtiö kehittää uutta peliä

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
keskiviikkona 26. tammikuuta 2022

Kyseessä on pitkälti Warcraft- ja StarCraft-universumeihin tukeutuvalle Blizzardille epätyypillisesti täysin uuteen maailmaan perustuva selviytymispeli.

Mainos
Mainos

Viimeisen vuoden ajan pitkälti erinäisten kohujen ja järkälemäisen Microsoft-kaupan myötä otsikoissa pyörinyt Blizzard Entertainment toimitti kerrankin uutisia pelirintamalla. Yhtiö kertoo kehittävänsä uutta peliä, joka on ensimmäinen täysin uuteen maailmaan perustuva tuotos Blizzard-leiristä sitten vuoden 2016 Overwatchin.

Toistaiseksi nimetön projekti on yhtiön mukaan sekä PC:lle että konsoleille julkaistava selviytymispeli, jonka universumilla ei ole mitään tekemistä yhtiön aiempien tuotosten kanssa. Tämä on Blizzardille erikoista, sillä yhtiö tunnetusti keskittyy hyvin pitkälti perinteisiin menestyjämaailmoihinsa: Warcraftiin, StarCraftiin, Diabloon ja Overwatchiin.

– Matkaamme täysin uuteen maailmaan, josta tulee tuliterä koti PC:lle ja konsolille julkaistavalle selviytymispelille. Se on paikka, joka on täynnä toistaiseksi tuntemattomia sankareita, kertomattomia tarinoita ja elämättömiä seikkailuja, yhtiön julkaisemassa työpaikkailmoituksessa kerrotaan.

Pelistä ei "survival"-kategorian ohella tiedetä juuri mitään, mutta Blizzard hakee projektin pariin osaajia sekä suunnittelun että teknisen toteutuksen saralla. Täysin alkutekijöissään projekti ei ilmeisesti kuitenkaan ole, sillä yhtiön johtaja Mike Ybarra kertoo Twitterissä päässeensä jo pelaamaan mystistä uutta peliä.

Samalla Ybarra vahvisti julkistuksen tuoneessa Twitter-ketjussa, että myöskään perinteisten Blizzard-pelien fanit eivät joudu odottamaan kauaa: "Tulevien viikkojen" aikana on myös tiedossa julkistuksia Warcraftin, Overwatchin ja myöhemmin Diablon suhteen.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop