Backdrop
brawlhalla pääkuva

Kuva: Ubisoft

GamingBrawlhalla

Jaa

Taistelupeli Brawlhallan uudet hahmot paljastuivat – areenalle astelee ikoninen Street Fighter -kolmikko

keskiviikkona 24. marraskuuta 2021

Tasohyppelyä ja tappelupeliä yhdistelevässä ilmaispelissä on nähty jo lukuisia hahmoja muista peli-, elokuva- ja mediamaailmoista. Nyt hahmokatraaseen liittyvät Street Figherin Akuma, Chun Li ja Ryu.

Mainos
Mainos

Taistelupeliä ja tasohyppelyä yhdistävä Brawlhalla tunnetaan värikkäistä hahmoistaan ja sulavasta pelattavuudestaan, mutta myös hauskoista yhteistyökuvioista erinäisten peli-, elokuva- ja mediamaailmojen ohella. Aiemmin ilmaiseksi ladattavissa olevan pelin taisteluareenoilla on nähty muun muassa WWE:n showpainijoita, Tomb Raiderin Lara Croft ja kaikki neljä Turtles-kilpikonnaa.

Tällä kertaa pelimaailmaan astuvat klassisesta Street Fighter -tappelupelisarjasta tutut taistelijat Ryu, Chun-Li ja Akuma. Jokainen pelin uusista hahmoista tuo oman luonteensa peliin erikoisliikkeineen ja taistelutyyleineen.

Uusien pelihahmojen myötä Ubisoftin julkiaseman Brawlhallan valtaa uudenlainen Street Brawl -pelimuoto, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa SF:stä tuttujen terveyspalkkien kuvatessa pelihahmojen kuntoa. Samalla mukana ovat pelisarjan legendaariset K.O.-tyrmäykset, teemaan sopiva voittajan koroke ja Street Fighterin tarinasta kumpuava Satsui no Hado -animaatio. Lisäksi pelissä on uusi kahden pelaajan Suzaku Castle -pelikartta sekä neljä uutta hahmoavataria.

Näiden ohella peliin saapuu myös teemaan sopiva koroke ja Street Fighterin tarinasta kumpuava Satsui no Hado -animaatio. Lisäksi pelissä on uusi kahden pelaajan Suzaku Castle -pelikartta sekä neljä uutta hahmoavataria.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Pelistä löytyy nykyään 52 erilaista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop