Backdrop
  • Valorant-tähti Nikita "Derke" Sirmitevin joukkue uusiksi – Fnatic vaihtaa kaksi pelaajaa
derke_solo

Kuva: Colin Young-Wolff / Riot Games

EsportsValorantderke

Jaa

Valorant-tähti Nikita "Derke" Sirmitevin joukkue uusiksi – Fnatic vaihtaa kaksi pelaajaa

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
lauantaina 23. huhtikuuta 2022

Eurooppalaisjoukkue tarvitsee korvaajat pian, sillä Valorantin seuraava kilpakausi käynnistyy jo toukokuussa.

Mainos
Mainos

Suomalaisen Valorant-tähden Nikita "Derke" Sirmitevin Fnatic-joukkue vaihtaa pelaajia. Penkille kokoonpanosta joutuu Martin "Magnum" Penkov, siinä missä jo aiemmin hyllytetyn Andrey "BraveAF" Gorchakovin sopimus päättyy kuun vaihteessa.

Penkovin penkityksen syyksi organisaatio kertoo "tasaisemman tulivoiman tarpeen", mutta venäläisen Gorchakovin tapaus on monimutkaisempi. Joukkueenjohtaja Colin Johnsonin mukaan tiimi ei maailmantilanteesta johtuen voi peluuttaa Gorchakovia, sillä Ukrainan sodan aiheuttamien matkustusrajoitteiden johdosta venäläispelaajan pääsy turnauksiin ja treenileireille olisi liian epävarmaa.

– Jos olisimme voineet pitää hänet kokoonpanossamme niin olisimme tehneet sen, mutta valitettavasti se ei yksinkertaisesti ollut mahdollista, Johnson harmittelee.

Fnatic kertoo uusien pelaajien haun olevan jo käynnissä, mutta aikataulu on siitä huolimatta tiukka. Valorantin VCT-ammattisarjan uusi kausi alkaa jo toukokuussa, joten kovinkaan pitkää kokeilujaksoa tiimillä ei ole aikaa toteuttaa.

Toistaiseksi Fnaticin kokoonpanossa jatkavat varmasti Sirmitevin ohella Jake "Boaster" Howlett sekä James "Mistic" Orfila. Varapelaaja Tom "otom" Hartin sekä Reykjavikin Masters-turnauksessa tiimiä edustaneiden lainapelaajien Enzo "Fearoth" Mestarin ja Joona "H1ber" Parviaisen mahdollisesta jatkosta ei toistaiseksi tiedetä.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop