Backdrop
dota TI 2019 yleisökuva

Kuva: Valve

EsportsDOTA

Jaa

Valvelta tiukka linjaus – Dotan MM-kisoihin pääsee paikan päälle ainoastaan rokotettuna

The International on ensimmäinen kilpapelitapahtuma, jossa jokaiselta tapahtumaan osallistujalta vaaditaan rokote.

Mainos
Mainos

Maailman rahakkain peliturnaus eli Dota 2:n MM-turnaus The International lähestyy vauhdilla. Dotan julkaisija Valve kertoi perjantaina yksityiskohtia Romaniassa 7.-17.10. järjestettävästä turnauksesta.

Yleisten turnausten lipunmyyntiin ja aikatauluun liittyvien linjausten ohella Valve ilmoitti, että kaikkien turnaukseen osallistuvien henkilöiden pitää olla täysin rokotettuja. Määräys koskee pelaajien ohella myös katsojia ja turnauksen tuotantohenkilöstöä. Rokotusten ohella kaikkien turnaukseen osallistuvien pitää myös käyttää maskia.

– Kaikkien areenalle saapuvien katsojien tulee esittää rokotetodistus sekä henkilöllisyystodistus paikan päällä olevalle rokotteenvarmistusteltalla. Rokotetodistuksen tulee olla englannin- tai romaniankielinen, ohjeistuksessa kirjoitetaan.

Yli 40 miljoonan dollarin (noin 34 miljoonaa euroa) palkintopotin omaava TI on tiettävästi ensimmäinen kilpapelitapahtuma, jossa täyttä rokotusta on vaadittu kaikilta osanottajilta. Se ei kuitenkaan tule olemaan viimeinen, mikäli turnausjärjestäjä PGL:n toimitusjohtajaa Silvui Stroiea on uskominen.

Stroie ilmoitti Twitterissään, että kaikkien PGL:n tapahtumiin vuonna 2022 osallistuvien henkilöiden tulee olla rokotettuja.

PGL vastaa esimerkiksi tänä syksynä vuoden suurimman Counter-Strike turnauksen eli Tukholman majorin järjestämisestä. Järjestäjän uusi linjaus ei kuitenkaan tällä hetkellä näytä koskevan vielä kyseistä turnausta.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop