Backdrop
WZP-S1-ANNOUNCEMENT-TOUT

Kuva: Activision

GamingWarzone

Jaa

Warzoneen ehdotetaan Apex Legendsistä tuttua ominaisuutta – parantaisiko karttakierto peliä?

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
torstaina 27. tammikuuta 2022

Call of Duty -pelisarjan huippusuositun battle royale -räiskinnän Caldera-karttaan tympääntyneet fanit pohtivat Reddit-langassa, voisiko kilpailevan Apex Legendsin käyttämä pelikarttojen kierto piristää myös Warzonea.

Mainos
Mainos

Call of Duty: Warzonen tuttu ja turvallinen Verdansk-kartta poistui pelistä joulukuussa 2021, mutta pääkartan aseman ottaneen Calderan vastaanotto on ollut pelin fanien piireissä vähintäänkin kaksijakoista, paikoin jopa viileää. Nyt Calderaan tympääntyneet fanit pohtivat, voisiko Warzonen kanssa battle royale -yleisöstä kilpailevan Apex Legendsin karttakierto-ominaisuus piristää peliä.

Apexista löytyy yhteensä neljä karttaa (Kings Canyon, World's Edge, Olympus ja Storm Point) jotka kiertävät joko 60, 90 tai 120 minuutin välein. Warzone on puolestaan lukittu kahteen karttaan, eli aiemmin mainittuun Calderaan ja pienempään Rebirth Islandiin.

Warzonen Reddit-keskustelupalstalle jaetussa langassa esitetään, että Calderan ohella peli voisi kierrättää alkuperäisen Verdansk-kartan versioita. Idea vaikuttaa monien kommentoijien mukaan hyvältä, mutta toisaalta esiin nousee jo nyt Warzonea-vaivaava ongelma: Peli on kooltaan massiivinen.

Warzone vaatii tällä hetkellä vähintään hurjat 175 gigatavua levytilaa. Useamman kartan sisällyttäminen todennäköisesti paisuttaisi tätä vaatimusta entisestään, mutta varsinkin konsoleilla peli vie jo nykyisellään reippaan osuuden kaikesta saatavilla olevasta tilasta.

– SSD:ni itkisi mutta mielestäni se olisi pelille hyvä asia, pohtii eräs kommentoija.

– Oletteko aivan sekaisin? Pelihän olisi teratavun kokoinen, päivittelee puolestaan toinen.

Warzoneen toivottiin pitkään uutta karttaa, mutta perinteisen Verdanskin tilalle saatu Caldera ei ole täyttänyt fanien odotuksia. Kuva: Activision

Warzoneen toivottiin pitkään uutta karttaa, mutta perinteisen Verdanskin tilalle saatu Caldera ei ole täyttänyt fanien odotuksia. Kuva: Activision

Lankaan kommentoivien keskuudessa positiivisten viestien pääasiallinen viesti on kuitenkin kohtuullisen selkeä: Verdansk halutaan takaisin, keinolla millä hyvänsä. Monet uskovat lisäksi, että jos kartan saisi valita niin Calderaa ei pelaisi kukaan. Uutta karttaa haukutaan tylsäksi, liian väljäksi ja hitaaksi.

– Rakastaisin karttakiertoa. Kierto voisi olla esimerkiksi Verdansk, Verdansk, Verdansk ja niin edelleen.

– Kukaan ei pelaisi Calderaa koska enemmistö vain äänestäisi Verdanskia. Meidän pitäisi pystyä valitsemaan karttalistan joukosta mutta siinäkin tapauksessa Calderan pelaajamäärä laskisi paljon.

– Kirjautuisin peliin ja pelaisin Verdansk-päivinä. Ehkä välillä voisin kokeilla Calderaa.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop