Backdrop
25335181487 8651a3abac k

Kuva: Todd Gutierrez / Beyond The Summit

EsportsLifestyleCS:GO

Jaa

Yhtye EZ4ENCE-hitin takana julkaisi uuden kappaleen – mukana amerikkalainen CS-legenda Jordan "n0thing" Gilbert

The Verkkarsin uusin kappale on nimeltään Flashbang Dance.

Mainos
Mainos

Vuonna 2019 hurjan suosion saavuttaneen EZ4ENCE-kappaleen luonut The Verkkars on julkaissut uutta musiikkia. Kappale on nimeltään Flashbang Dance ja itse yhtyeen ohella mukana on amerikkalainen Counter-Strike-legenda Jordan "n0thing" Gilbert.

Gilbert nousi maailmanmaineeseen CS:n 1.6-version loppua kohden osana Evil Geniuses -joukkuetta. CS:GOssa hänet muistetaan parhaiten Complexity- ja Cloud9-joukkueista. Gilbert ei ole virallisesti päättänyt kilpauraansa, mutta hän ei ole kilpaillut vuoden 2017 elokuun jälkeen merkittävissä turnauksissa ajoittaisia varapelaajajaksoja lukuunottamatta.

Kappaleen nimi viittaa puolestaan Gilbertin Twitch-striimistä alkunsa saaneeseen tanssiin. Alkuperäisessä Flashbang Dance -pätkässä Gilbert esittää tanssiliikkeitä, jotka muistuttavat valokranaateista sokaistuneen CS-hahmon asentoa.

Katso Flashbang Dance -musiikkivideo tästä:

The Verkkarsin EZ4ENCE-hitti oli osa vuoden 2019 keväällä syntynyttä ilmiötä, joka nosti CS:n valtavirtasuosion hetkellisesti pilviin Suomessa. Kappale julkaistiin samoihin aikoihin, kun ENCEn historiallinen taival Katowicen major-turnauksen finaaliin oli meneillään.

EZ4ENCE-videota on katsottu YouTubessa yli 13 miljoonaa kertaa. Kappale saavutti CS-piireissä niin suuren suosion, että Valve lisäsi kannatuslaulusta rakennetun musiikkipaketin peliin maaliskuussa 2019. ENCE on edelleen ainoa ammattilaisjoukkue, jolla on Counter-Strikessä oma musiikkipaketti.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop