Backdrop
CS 2021 IEM FALL-579 doto

Kuva: Tuomo Väkevä / ENCE

EsportsCS:GOCS:GO MajorENCE

Jaa

Yksi voitto ja yksi tappio – ENCEn taival CS-majorissa käynnistyi vaihtelevasti

Suomalaisorganisaatio avasi päivänsä vakuuttavalla voitolla, mutta päivän päätösottelussa tanskalaislegenda Finn Andersen kyykytti ENCEä tylyin ottein.

Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Counter-Strike-joukkueen matka Tukholman major-turnauksessa käynnistyi yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

Turnauksen ensimmäisen päivän avauskoitoksessaan ENCE kaatoi Marco "Snappi" Pfeifferin johdolla brasilialaisen Godsentin Nukessa selkein lukemin 16-10. Illalla oli kuitenkin edessä huomattavasti vaikeampi vastus, kun eteen asettui FaZe.

Joukkueiden kohtaaminen Dust 2:ssa käynnistyi tasaisesti ja ENCE onnistui Lotan "Spinx" Giladin vahvan suorittamisen siivittämänä vääntämään itselleen 12-10 johtoaseman. FaZen legendaarinen pelinjohtaja Finn "karrigan" Andersen kuitenkin löysi käsittämättömän vaihteen ottelun loppua kohden ja voitti joukkueelleen käytännössä yksin kartan viimeiset kuusi kierrosta.

Avauspäivän tulosten myötä ENCE ei kuitenkaan ole vielä putoamisvaarassa. Joonas "doto" Forss ja kumppanit kohtaavat seuraavassa ottelussaan Mousesportsin keskiviikkona kello 12.15.

Major on vasta alkumetreillään, mutta turnaukseen on mahtunut jo dramaattinen käänne. Edelliset kolme major-turnausta voittanut legendaarinen Astralis hävisi tiistaina molemmat ottelunsa, joten keskiviikkona Lukas "gla1ve" Rossanderin luotsaama tiimi on ensimmäisten joukossa putoamisvaarassa.

Astraliksen on nyt pakko voittaa kaikki kolme jäljellä olevaa lohkovaiheen peliään, mikäli major-voittoputken jatkaminen on edelleen organisaation tähtäimessä. Ensimmäinen näistä elintärkeistä otteluista pelataan keskiviikkona kello 17.15, jolloin tanskalaisjoukkue saa vastaansa Godsentin.

Tukholman majorin tiettyjä otteluita voit seurata suomeksi selostettuna Ylen Twitch-kanavalta sekä Yle Areenasta. Turnauksen järjestäjä PGL lähettää englanniksi selostettuna kaikki ottelut suorana omilla kanavillaan sekä Twitchissä että YouTubessa.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop