Backdrop

Logitech G Taitohaaste 2022 - Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä on Assembly Organizing Oy, Valimotie 13B B, 00380 Helsinki (myöhemmin säännöissä ”järjestäjä”).

2. Näissä säännöissä kerrotaan Logitech G Taitohaaste 2022 -arvontaan osallistumisen ehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus on kaikilla pelin ikärajavaatimukset täyttävillä luonnollisilla henkilöillä. Kilpailun järjestäjän Assembly Organizing Oy:n, Telia Finland Oyj:n sekä muiden arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

4. Arvontaan osallistuminen:

Kampanja järjestetään ajankohtana 9. toukokuuta - 5. kesäkuuta, 2022. Osallistumisaikaa on 5.6.2021 klo 24.00 saakka. Taitohaasteeseen voi osallistua pelaamalla Logitech G Assembly Aim -taitohaastepeliä ja lähettämällä tuloksensa lomakkeella. Osallistuakseen arvontaan osallistujan tulee ilmoittaa sähköpostiosoiteensa. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kuin mahdollisen voiton ilmoittamiseen, ja sitä ei talleteta kuin kampanjan ajaksi. Suoritus on tehtävä muokkaamattomalla CS:GO-peliversiolla ja karttaversiolla. Suorituksessa ei saa käyttää mitään apuohjelmia, jotka auttavat suorituksessa. Järjestäjä pidättää oikeuden evätä suoritus, mikäli vilppiä havaitaan.

5. Palkinnot ja niiden toimittaminen voittajille:

Kaikkien tuloksensa lomakkeella lähettäneiden kesken kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

  • 3 kpl - Kaksi Standard-konepaikkaa Assembly Summer 2022 -tapahtumaan, arvo 168 €

  • 2 kpl - Logitech G413 Carbon -näppäimistö, arvo 69,90 €

  • 1 kpl - Logitech G335-kuulokkeet, arvo 65,90 €

  • 10 kpl - Kävijälippu Assembly Summer 2022 -tapahtumaan, arvo 49 €

Palkintoja yhteensä 14 kpl. Palkintojen arvo yhteensä 1 133,8 €.

Arvonta suoritetaan maanantaina 6. kesäkuuta 2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot. Voittajien pelinimet voidaan julkaista kampanjan aikana assembly.org-verkkosivuilla ja Assemblyn sosiaalisen median kanavissa. Voittaja toimittaa järjestäjälle tarvittaessa tarkemmat yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa voittajan julkistuksesta, palkinto luovutetaan järjestyksessä seuraavaksi parhaalle osallistujalle. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja kilpailun suorittamiseksi sekä kilpailun voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kilpailuajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

6. Järjestäjän vastuu: Assembly Organizing Oy ilmoittaa palkinnot verohallinnolle. Kilpailun voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

7. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus: Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kilpailun järjestäjään sähköpostitse community@assembly.org. Osallistumalla kilpailuihin ja arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Assembly Organizing Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop