Backdrop
EsportsCS:GOENCECS:GO Major

Jaa

ENCE-valmentaja Eetu Saha kommentoi tiimin major-suoritusta: "Legends-stagella ei vaan riittänyt"

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
maanantaina 29. marraskuuta 2021

ENCEn matka Tukholman CS-majoreilla päättyi parhaan kuudentoista joukkoon. Organisaation uusimmassa BTS-sarjan jaksossa valmentaja Eetu Saha toteaa, ettei Legends-lohkovaiheessa nähty parasta ENCEä.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Behind the Scenes -videosarjan uusin jakso käsittelee Tukholmassa pelattavan Counter-Striken major-turnauksen toista lohkovaihetta. ENCE nousi niin kutsuttuun Legends-vaiheeseen hienon pelin siivittämänä karsintaturnaus IEM Fallissa sekä ensimmäisessä lohkovaiheessa, mutta parhaan 16 joukossa puhti hiipui.

Tiimin valmentaja Eetu "sAw" Saha kertoo videolla uskovansa, että parhaimmillaan ENCE olisi yltänyt pidemmälle. Sitä ENCEä ei kuitenkaan palvelimelle saatu tiimin jatkohaaveiden kannalta kriittisissä otteluissa.

– Ei päästy näyttämään sellaista CS:ää, jota pystytään pelaamaan parhaina päivinä tai jopa vähän sen alapuolella. Totta kai oltaisi haluttu näyttää hyvää CS:ää, mutta nyt ei päästy siihen. Jää tietty harmittamaan, Saha toteaa.

ENCE putosi Legends-stagelta suoraan kolmessa ottelussa häviten Gambit Esportsille, Team Liquidille ja Mousesportsille. Tästä huolimatta tiimin sijoitus oli monien silmissä positiivinen yllätys, sillä nyky-ENCE on ollut kasassa vasta muutamia kuukausia. Saha luonnehtii harmittavastia putoamisesta huolimatta tiimin major-suoritusta hyväksi.

– Kokonaiskuvassa suoritus majoria varten oli kuitenkin hyvä. Tiedettiin jo aiemmin, että tästä tulee vaikea taistelu kun meillä ei ollut yhtään RMR pisteitä ennen viimeistä karsintaa. Tiedettiin, ettei se helppoa tule olemaan, mutta suoriuduttiin siitä hyvin ja nostettiin tasoa esimerkiksi koko IEM Fall -turnauksen läpi.

Harmista huolimatta myös tiimin pelaajien joukossa usko tulevaisuuden valoisuuteen vaikuttaa säilyvän.

– Kukaan ei kuollut. Saamme uuden mahdollisuuden joku toinen päivä, se ei vaan ollut tänään, summaa ENCE-pelaaja Lotan "spinx" Giladi.

Voit katsoa BTS-jakson etukäteen tästä jutusta. Mikäli video ei toimi, pääset jaksoon myös tästä.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop