Backdrop
EsportsENCECS:GOCS:GO Major

Jaa

ENCEn pelinjohtaja Marco Pfeiffer: "Meillä on vielä lisää annettavaa ja voimme päästä paremmallekin tasolle"

ENCEn tanskalaiskapteeni Marco Pfeiffer kertoo joukkueen BTS-sarjan uusimmassa jaksossa uskovansa, että parasta ENCEä ei olla vielä nähty. Voit katsoa jakson ennakkoon tästä jutusta.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Suomalaisorganisaatio ENCEn Behind the Scenes -videosarjan uusin jakso käsittelee Tukholmassa pelattavan Counter-Striken major-turnauksen ensimmäistä lohkovaihetta. Videolla valmentaja Eetu "sAw" Saha toteaa tiimin matkanneen majoreille innokkaina.

– Haluamme näyttää parasta peliämme ja kun miettii matkaamme tämän vuoden aikana, niin ollaan aika hyvään vaiheeseen saatu tämä projekti. Jossain näkökulmassa voidaan sanoa, että ollaan huipussamme, koska olemme nyt korkeimmalla tasolla mitä tämän joukkueen kanssa ollaan oltu, Saha toteaa.

ENCE selätti ensimmäisen lohkovaiheen komeasti kärsien neljässä ottelussaan vain yhden tappion. Joukkueen tanskalainen pelinjohtaja Marco "Snappi" Pfeiffer toteaa, ettei ensimmäisessä vaiheessa kuitenkaan nähty vielä parasta ENCEä.

– Meillä on vielä lisää annettavaa ja voimme päästä paremmallekin tasolle. Meidän kaikkien pitääkin päästä sille tasolle, jotta pääsisimme seuraavalla stagella jatkoon, mutta tiedän että pystymme siihen koska näytimme sen IEM Fallissa, Pfeiffer toteaa.

Voit katsoa BTS-videosarjan uusimman jakson tästä jutusta etukäteen. Mikäli yllä oleva video ei toimi, pääset jaksoon myös tästä.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop