Backdrop
ow2 diablo

Kuva: Blizzard Entertainment

GamingActivision BlizzardOverwatchDiablo

Jaa

Activision Blizzardille jälleen kova isku – Overwatch 2 ja Diablo IV myöhästyvät

Pelien uutta aikataulua ei vielä tarkalleen tiedetä, mutta tämänhetkisten tietojen valossa kumpaakaan ei nähdä ainakaan ennen vuotta 2023.

Mainos
Mainos

Activision Blizzardin jättipelit Overwatch 2 ja Diablo IV myöhästyvät merkittävästi. Yhtiö kertoi asiasta tiistaina järjestetyssä sijoittajapuhelussa, jossa Blizzardin johtaja Mike Ybarra mainitsi viivästymisen syiksi "henkilöstön vapaaehtoisen vaihtuvuuden" ja "lukuisten henkilöiden eroamisen yhtiön palveluksesta".

– Tehdessämme töitä Blizzardin uuden johdon sekä näiden tuoteperheiden kanssa etenkin tiettyjen johtavien luovien roolien suhteen kävi selväksi, että osa ensi vuodelle suunnitellusta Blizzard-sisällöstä hyötyisi kehityksessään lisäajasta täyden potentiaalin saavuttaakseen, eräs yhtiön johtohenkilöistä totesi puhelussa.

Ahdistelukohuissa rypenyt yhtiö on pelkästään tämän vuoden aikana menettänyt Diablo IV:n kehityksestä vastanneen Luis Barrigan, Overwatch-johtaja Jeff Kaplanin sekä häntä osittain seuranneen Chacko Sonnyn. Kaikki kolme olivat avainrooleissa pelien kehityksen suhteen.

Viivästymisen myötä uutta aikataulua pelien julkaisulle ei vielä ole, mutta pelitoimittaja Jason Schreierin mukaan niitä ei todennäköisesti nähdä ennen vuotta 2023. Kummallakaan ei tähän mennessä ollut vielä virallista julkaisupäivää, mutta Blizzardin viestintä on jo pitkään vihjannut molempien olevan vuoden 2022 julkaisukalenterissa.

Viivästymisestä huolimatta Overwatch 2 nähdään jo ensi keväänä – mutta fanien hyppysiin se ei todennäköisesti yllä. Blizzard vahvisti DOT Esportsin Liz Richardsonille, että kevään Overwatch League -kausi pelataan OW2:lla suunnitelmien mukaan. Kaudella käytetään pelin kehitysversiota.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop