Backdrop
20210707 Stephanie-Lieske IEM-Cologne 01928

Kuva: Stephanie Lieske / ESL

EsportsESL Pro LeagueCS:GO

Jaa

Aleksi "Aleksib" Virolaisen OG otti vakuuttavan lohkovoiton ESL Pro Leaguessa

OG:n puolalaistähti Mateusz "mantuu" Wilczewski loisti joukkueen viimeisessä lohkovaiheen ottelussa.

Mainos
Mainos

Counter-Strike-tähti Aleksi "Aleksib" Virolaisen OG kukisti torstaina ESL Pro Leaguen lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan Complexityn. Voiton myötä OG varmisti paikkansa EPL:n pudotuspelien puolivälierissä.

Molemmat kartat alkoivat joukkueiden välillä tasaisesti, mutta sekä avauskartta Miragen että sitä seuranneen Nuken edetessä pidemmälle OG vaikutti ottavan peliä haltuunsa. Ensimmäisen kartan Virolainen ja kumppanit veivät lukemin 16-13, toisen 16-12.

Ottelun sankari oli etenkin Nukessa hurjaan suoritukseen venynyt OG:n Mateusz "mantuu" Wilczewski. Puolalainen tarkk'ampuja haali kahdessa kartassa 57 tappoa kuollen vain 31 kertaa. Nukessa tappoja kertyi 33 ja kuolemia vain 14.

Kartta oli Wilczewskille 1,82 ratingin myötä turnauksen paras ja hän on tähän mennessä lohkovaiheen toiseksi paras pelaaja keskimäärin 1,28 ratingillaan. Wilczewskiä edellä on vain Vitalityn ranskalainen supertähti Mathieu "ZywOo" Herbaut (1,36).

OG:n ja Complexityn kärkikamppailun ohella lohkossa täysin flopannut maailmanrankingin kolmonen G2 lähti hakemaan lohdutusvoittoa Virtus.prosta. VP kuitenkin murskasi vastustajansa unelmat kolmessa kartassa. G2 lähtee EPL:stä kotiin jumbosijalla ja ilman yhtäkään voittoa.

Päivän kolmannessa ottelussa venäläinen forZe kukisti tšekkijoukkue Sinnersin tiukassa kolmen kartan väännössä.

OG:n voiton myötä päivän muut ottelut eivät vaikuttaneet lohkon jatkopaikkoihin. OG:n ohella jatkoon menevät toisella sijalla forZe ja kolmannella Complexity.

B-lohkon päättyminen ei kuitenkaan tarkoita taukoa. Perjantaina kello 14.30 käynnistyy lohko C, kun BIG kohtaa Evil Geniusesin. Päivän toisessa ottelussa 17.45 maailman ykkösjoukkue Natus Vincere saa vastaansa Fnaticin uuden kokoonpanon. Päivän päätöksenä FaZen ja Mousesportsin kansainväliset joukkueet pelaavat kello 21.00. Kahta jälkimmäistä ottelua voit seurata suomeksi selostettuna Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop