Backdrop
  • Esittelyssä: Logitech G935
yhteiso g935
LifestyleGamingEsittelytLaitteetLogitech

Jaa

Esittelyssä: Logitech G935

sunnuntaina 25. huhtikuuta 2021

Millaiset ovat Logitechin suurimmat ja kauneimmat pelikuulokkeet?

Mainos
Mainos

Logitech G935 on Logitechin pelikuulokkeiden niin sanotusti creme de la creme, kuten jo sen malliston suurin mallinumeromerkintäkin paljastaa. Se tuo pöytään kaikki ominaisuudet mitä pelaaja kaipaa. Kuulokkeiden äänenlaatu on huippuluokkaa ja mikrofoni tuottaa selkeän äänen. Pro-G kaiutinelementit 50mm kokoisina tuottavat mainion äänen mainiosti myös musiikin kuunteluun tai vaikkapa elokuvan katseluun.

Tilaäänien käyttö peleissä mahdollistaa ajoittain jopa pienen etulyöntiaseman vastustajiin nähden. Tilaääniä ja kuulokkeita ylipäätään hallinnoidaan Logitech G HUB -ohjelmiston kautta. Ohjelmiston tuoma rajoite on se, että tilaäänet toimivat vain Windows-ympäristössä. Kuulokkeita voi kuitenkin käyttää normaalien kuulokkeiden tapaan ilman tilaääntä myös muilla alustoilla, kuten pelikonsoleilla.

Valmistajan ilmoittamalla 15 metrin kantamalla kuulokkeilla voi mukavasti puuhailla vaikka ja mitä samalla esimerkiksi musiikkia kuunnellen tai kavereiden kanssa kommunikoiden. Kuulokkeiden mukana toimitettavat kaapelit ovat tarpeeksi pitkät monimutkaisempiakin setupeja ajatellen ja langattomaan yhteyteen tarvittava usb-vastaanotin kulkee kätevästi mukana toisen korvakupin sisällä olevassa kotelossa.

Joko olet itse siirtynyt langattomaan aikakauteen?

Lue koko esittely Telia Yhteisöstä

Osta Logitech G935 kuulokkeet Telialta

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop