Backdrop
sponsored_ohjelma
EsportsGamingCS:GO

Jaa

Hartwall hakee ED-brändilleen sponsoroitavia CS-tiimejä

torstaina 14. huhtikuuta 2022

Taloudellista ja valmennuksellista tukea tarjoava SponsorED-ohjelma haluaa kannustaa pelimaailman nuoria kykyjä pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Mainos
Mainos

Energiajuomabrändi ED lähtee sponsoroimaan amatööritasoisia esports-joukkueita, kertoo juomayhtiö Hartwall tiedotteessaan. SponsorED-ohjelmassaan yhtiö tarjoaa yhteensä 20 sponsorisopimusta nuorten pelaajien Counter-Strike-joukkueille.

Sopimukset on tarkoitettu tiimeille, jotka ovat valmiita sitoutumaan neljän kuukauden päämäärätietoiseen harjoitteluun suomalaisen esports-skenen päätapahtumaa Assemblyä varten. Taloudellista ja valmennuksellista tukea tarjoavan ohjelman tarkoituksena on tiedotteen mukaan kannustaa pelimaailman nuoria kykyjä pitkäjänteiseen harjoitteluun. 

– Suomessa pelaa harrastajatasolla paljon nuoria, joilla olisi mahdollisuus nousta taitojensa puolesta puoliammattilaisiksi, mutta heiltä puuttuu siihen tarvittava tuki. Esportsissa ei ole muiden urheilulajien kaltaista seuratoimintaa, joka tämän mahdollistaisi, joten halusimme kantaa kortemme kekoon suomalaisen peliurheilun puolesta ja tarjota sponsorisopimuksia nimenomaan uransa alkutaipaleella oleville joukkueille, kertoo Hartwallin Misme Halonen.

Yksi sponsorisopimus sisältää tuhat euroa taloudellista tukea, kustomoidut pelipaidat, ulkoista viestintää tukevat joukkuekuvat ja treeneihin energiajuomaa. Paketti pitää sisällään lisäksi kaksi tapaamista ENCEn, Astraliksen ja Dota 2:n MM-joukkueen OG:n kanssa töitä tehneen urheilupsykologin Mia Stellbergin kanssa ja valmentaja Toni ”toNppa” Luhtapuron suunnitteleman ammattitason harjoitteluohjelman.

– Psyykkisellä valmennuksella tuetaan joukkueita pysymään yhdessä läpi tiiviin harjoituskauden, joka huipentuu kilpailutilanteeseen. Olen todella iloinen päästessäni tarjoamaan mentaalivalmennusta näille lahjakkaille nuorille. Tässä luodaan myös pohjaa tulevaisuudelle ja sille, että meillä Suomessa on jatkossa enemmän huipputason pelaajia, Stellberg sanoo.

– Muistan vielä hyvin minkälaista tukea nuorempana pelaajana olisi kaivannut ja siksi onkin erityisen hienoa olla tässä mukana tukemassa pelaajia heidän pelaajauransa alussa. On tärkeää, että huipulle pyrkivät pelaajat tietävät, mitä ammattilaispelaajan elämältä odottaa ja osaavat asennoitua siihen sen vaatimalla tavalla, kommentoi puolestaan Luhtapuro.

Haku sponsoriohjelmaan aukesi torstaina 14. huhtikuuta ja jatkuu toukokuun ensimmäiseen päivään saakka. Mukaan voivat hakea kaikki CS:GO-joukkueet, joilla ei ole vielä merkittävää sponsorisopimusta ja jotka toimivat itsenäisinä joukkueina tai organisaation/seuran alaisina. Joukkueen pelaajien on asuttava Suomessa ja jäsenten on oltava täysi-ikäsiä.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop