Backdrop
Flick Lava 01
EsportsEventsCS:GORed Bull Flick

Jaa

Maailman parhaat CS-pelaajat saapuvat Helsinkiin – tällä näyttämöllä he mittelevät maailmanmestaruudesta

maanantaina 8. marraskuuta 2021

Red Bull Flick 2v2 CS:GO-turnaus huipentuu suureen Helsinki Invitational -maailmanfinaaliin.

Mainos
Mainos

Me kaikki CS:GO:ta pelanneet olemme varmasti kokeneet sen, kuinka kädet hikoavat jännityksestä matsien ratkaisuhetkillä. Lisää siihen mielikuvaan valtava kaikilla herkuilla varustettu pelilava, tuhatpäinen mukana jännittävä yleisö ja vastaan maailman parhaat ja seuratuimmat pelaajat. Tällaisia tunteita finaaliin edenneet amatööripelaajat kokevat ensi viikolla, kun kansainvälinen Red Bull Flick 2v2 CS:GO-turnaus huipentuu 20.-21. marraskuuta suureen Helsinki Invitational -maailmanfinaaliin.

Helsingin Messukeskukseen kohoaa maailmanluokan LAN-näyttämö, jossa toisistaan mittaa ottavat finaaliin karsiutuneet amatööriparit, sekä maailman parhaista pelaajista koostuvat ammattilaisparit.

Nyt saatavilla Assembly-yhteistyölippuja kaksi yhden hinnalla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti! Osta liput täältä.

Ensimmäiset kuvat turnausnäyttämöstä

Mikään urheilu ei tunnu kotisohvalta samalta kuin paikan päällä, eikä e-urheilu ole poikkeus. Tunteet ja eleet eivät välity kotikatsomoon samassa laajuudessa, kuin fanaattisen yleisön keskellä eläytyessä ja hurratessa.

Täysin ainutlaatuisen kokemuksen takaamiseksi Messukeskukseen on valmistumassa näyttävä pelilava, joka takaa tapahtumalle upeat huipputason puitteet.

Varta vasten Helsingin finaaliin rakennettu lava tuo pelaajat suoraan yleisön katseen ja paineen alle. Valtavat kolmeen suuntaan kääntyvät screenit päästävät katsojan keskelle intensiivistä taistelua. Yleisössä pääset myötäelämään kaikki pelaajien tunteet ja tulkitsemaan eleitä pelin tiimellyksessä, kun CS-tähdet taistelevat Red Bull Flickin maailmanmestaruudesta.

Ennennäkemättömän CS-spektaakkelin ohella Messukeskuksessa on tarjolla myös muuta ohjelmaa koko viikonlopun ajan, kuten Gigantin, AOC:n ja Steelseriesin Gaming & Expo alue, ENCE Shop, Pelaajat.com Lounge, sekä ravintolan palvelut.

Mukana maailman kirkkaimmat CS-tähdet

Red Bull Flick 2v2 tuo pohjolaan historiallisen kovan kattauksen maailmantähtiä. Olemme tottuneet hämmästelemään näiden huippunimien otteita striimeistä, mutta nyt he kokoontuvat ensi kertaa Helsinkiin.

Finaalin ammattilaisjoukkueet:

 • G2 - NiKo & HuNter

 • OG - Aleksib & valde

 • ENCE - dycha & doto

 • Furia - yuurih & KSCERATO

 • Spirit - somedieyoung & magixx

 • BIG Academy - Aqua & Prosus

Sen lisäksi että pääset todistamaan livenä huipputason CS:ää, sinulla on mahdollisuus tavata idoleitasi paikan päällä Meet & Greet sessioiden merkeissä. Älä siis missaa mahdollisuutta nähdä livenä, miksi näitä pelaajia pidetään maailman parhaina!

Pitkä tie Helsinkiin

Suureen finaaliin kuuluu myös suuret panokset. Red Bull Flickin maailmanmestaruuden lisäksi 10 amatöörijoukkuetta pelaavat ammattilaisia vastaan 50 000 euron palkintopotista. Tie finaaliin ei ole ollut amatöörijoukkueille helppo.

Red Bull Flick karsintoihin osallistui maailmanlaajuisesti yhteensä yli 30 000 pelaajaa, joten finaalipaikkaan on vaadittu ammattilaistason osaamista, eikä finaali ole läpihuutojuttu ammattijoukkueillekaan.

Karsintaturnauksista Helsingin finaaliin selvisivät seuraavat amatöörijoukkueet:

 • Puteli & blaze, Suomi

 • z3r0X & edX, Venäjä

 • pREDDY & SeBi, Saksa

 • Alpar & Jaex, Turkki

 • StoxienN & Coulen, Turkki

 • lauNX & CHANKY, Romania

 • drext & Frozzen, Portugali

 • Yamii & Zireael, Puola

 • raks0n & mati, Puola

Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta nähdä maailman parasta CS:ää Suomessa, vaan varmista paikkasi Red Bull Flickin finaaliyleisössä! Tapahtuman liput on myynnissä nyt ja istumapaikkoja on rajattu määrä. Lipunmyynti: Nyt saatavilla rajoitettu erä Assembly-yhteistyölippuja kaksi yhden hinnalla, toimi nopeasti! Tarjouksen voit lunastaa täältä, alkaen hintaan 24 euroa .

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop