Backdrop
fortnite balenciaga

Kuva: Epic Games, Balenciaga

GamingLifestyleFortnite

Jaa

Muotitalo Balenciaga julkaisi Fortnite-malliston – maksaisitko tästä lippiksestä 295 euroa?

Maineikkaan muotitalon suunnittelemilla Fortnite-tuotteilla on hurja hintalappu.

Mainos
Mainos

Fortniten julkaisija Epic Games kertoi eilen sopineensa yhteistyöstä maineikkaan Balenciaga-muotitalon kanssa. Balenciaga on sopimuksen myötä julkaissut verkkokaupassaan Fortnite-teemaisen malliston, jonka pohjalta myös pelin hahmoille on suunniteltu asuja.

Digitaalisia asuja saa Fortnite Trackerin mukaan omakseen noin hieman yli kymmentä euroa vastaavalla määrää pelin V-Bucks-valuuttaa. Oikean elämän mallisto on puolestaan hinnoiltaan taattua Balenciagaa.

Luksusmuotitalon suunnitteleman paketin halvimman tuotteen eli Fortnite-lippiksen saa nyt omakseen 295 eurolla. Esimerkiksi Fortnite-logolla varustettu t-paita kustantaa 365 euroa. Paketin hintavin tuote eli Fortnite-farkkutakki maksaa 990 euroa.

Kuva: Balenciaga

Kuva: Balenciaga

Kuva: Balenciaga

Kuva: Balenciaga

Hinnoista huolimatta Balenciagan mallisto vaikuttaa niittävän suosiota. Tiistai-aamuna musta Fortnite-lippis oli jo loppuunmyyty. Varastosta ehti loppua myös musta Fortnite-huppari, jota kaupattiin 565 euron hintaan.

Yhteistyötä voi pitää erikoisena, mutta se ei kuitenkaan ole täysin ainutlaatuinen. Esimerkiksi vuonna 2019 Louis Vuitton suunnitteli League of Legendsiin asuja, joiden ohella yhtiö julkaisi myös teemaan sopivan vaatemalliston. Pelien sisäisiä esineitä, asuja ja alueita ovat suunnitelleet luksusmuotitaloista myös esimerkiksi Gucci sekä Burberry.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Gaming


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop