Backdrop
DSC00177 niko

G2:n supertähti Nikola Kovac kantoi tiiminsä hiuksenhienoon voittoon.

EsportsCS:GOCS:GO Major

Jaa

Supertähti Nikola Kovac murskasi tanskalaisten unelmat – G2 etenee major-finaaliin Heroicin kustannuksella

G2:n finaalivastus ratkeaa lauantai-iltana kun Natus Vincere ja Gambit Esports kohtaavat Tukholman Avicii Arenalla.

Mainos
Mainos

Kansainvälinen huipputiimi G2 on edennyt Tukholman Counter-Strike-majorin finaaliin. Paikka loppuottelussa lohkesi tanskalaisen Heroicin kustannuksella.

Heroic antoi ottelun avauskartta Nukessa myrskyvaroituksen. Pelinjohtaja Casper "cadiaN" Møllerin luotsaama joukkue aloitti pelin vahvasti ja vei kartan lukemin 16-12.

Toisena pelatussa Miragessa G2 heräsi. Joukkue hallitsi peliä supertähti Nikola "NiKo" Kovacin johdolla suvereenisti ja vei voiton 16-10.

Ratkaiseva Inferno osoittautui klassikoksi. G2 aloitti vahvasti, mutta Heroic käänsi poliisipuolella pelin itselleen Rasmus "sjuush" Beckin väkevän suorittamisen johdolla. Tanskalaisfanien hurraus kuitenkin hiljentyi kun G2 vei ottelun jatkoajalle. Heroicin pakka hajosi ja G2 vei lopulta kartan ja ottelun 19-15.

Kohtaamisen paras pelaaja oli uskomattoman ottelun pelannut Kovac. Bosnialainen supertähti kaatoi 81 vihollista kuollessaan vain 53 kertaa. Kovac saavutti ratingin 1,48 ja teki 101,2 vahinkoa per kierros.

Voiton myötä G2 etenee sunnuntaina kello 21.00 alkaen pelattavaan loppuotteluun. Vastustaja ratkeaa myöhemmin tänä iltana kun Gambit Esports ja Natus Vincere kohtaavat venäläistitaanien taistossa.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop