Backdrop
rb-flick-news-6

© Victor Engström/Red Bull Content Pool

EsportsEventsRed Bull FlickCS:GO

Jaa

Toinen suomalainen CS-joukkue huomenna alkavaan Red Bull Flickin maailmanfinaaliin!

perjantaina 19. marraskuuta 2021

Red Bull Flick -turnauksen pohjoismaiden välinen finaaliturnaus käytiin tänään Helsingin Messukeskuksessa. Suomen finaalissa toiseksi tullut joukkue Sami ja Juho taistelivat tiensä maailmanfinaaliin.

Mainos
Mainos

Red Bull Flick Nordic Finals -turnaukseen kutsuttiin paikallisten karsintojen voittajatiimit Suomen lisäksi Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Suomalaisista joukkueista, jo entuudestaan kevään ja syksyn karsinnoista tutut, Sami ja Juho tulivat turnauksessa toiseksi loistavalla pelaamisella.

Viimeksi he kokivat karvaan tappion Suomen finaalissa Pardipojad -tiimin blazea ja Putelia vastaan, mutta osoittivat kuitenkin, että eivät ole vielä luovuttaneet Helsinki Invitational -paikan suhteen, vaan voittivat Nordic Finalin upper bracketin ja täten varmistivat paikkansa huomenna alkavassa maailmanfinaalissa.

Kova taistelu kannatti ja nyt he pääsevätkin ottamaan revanssin Suomen voittajan Pardipojad -joukkueen kanssa. Itse turnaus järjestetään yleisölle avoimena LAN-turnauksena Helsingin Messukeskuksessa 20.-21.11. ja ElisaViihdeSport näyttää viikonlopun ottelut suorana Twitch-kanavallaan.

© Victor Engström/Red Bull Content Pool

© Victor Engström/Red Bull Content Pool

Red Bull Flick Nordic Finals -turnauksessa pelasivat seuraavat joukkueet:

 • DEMOAIM

 • BrandBilenDax

 • Ambush Esport

 • Datakrigerne

 • airforcedrip

 • Sami ja Juho

 • jylinacs

 • MUNARIT

 • Bitfix Gaming

 • FerroMangan

 • bagcibrothers

 • GamerLegion

Viimeiset ottelut Samille ja Juholle menivät tiukoille Nordic Finalsissa, ja ovat erittäin iloisia paikasta maailmanfinaalissa. "Vielä on vaikea käsittää, mitä on tapahtunut. Viimeiset pelit Nordic Finalsissa menivät tiukoille. Tulimme kuitenkin tänne tekemään parhaamme, mutta ei oltu aivan valmistauduttu siihen, että tänne asti päästään."

Pelitaktiikkaa on myös jouduttu hiomaan Suomen finaalin ja maailmanfinaalin välissä. "Kun hävittiin Suomen finaali Pardipojadille, niin oli pakko miettiä, mitä virheitä ollaan tehty ja niiden mukaan muokattiin pelityyliämme paremmaksi. Nordic Finalsissa tuli myös muutamia virheitä, mutta hoidamme ne kuntoon myös ja pistetään pelityyliämme vaan paremmaksi. Muuten lähdemme samalla taktiikalla myös maailmanfinaalin."

Red Bull Flick Helsinki Invitationaliin osallistuu yhteensä 16 joukkuetta, joista 10 on amatöörijoukkueita ja kuusi on maailmanrankingin huippujoukkueita, kuten ENCE, OG ja G2. Koko Red Bull Flick Nordic Finals -turnauksen voitti tanskalainen BrandBilenDax.

© Victor Engström/Red Bull Content Pool

© Victor Engström/Red Bull Content Pool

Kaikista ammattilaisjoukkueista, Sami ja Juho odottavat eniten G2:n kohtaamista maailmanfinaalissa. ”Siellä pelaavat NiKo ja huNter, jotka ovat legendoja itsessään ja kovia aimaajia. Niitä vastaan on ilo pelata, vaikka ottaisikin kuinka pahasti turpaan.”

Red Bull Flick Helsinki Invitational tullaan järjestämään yleisölle avoimena LAN-tapahtumana Helsingin Messukeskuksessa 20-21.11.2021. Tapahtuman liput on myynnissä nyt ja istumapaikkoja on rajattu määrä. Liput on ostettavissa täältä!

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop