Backdrop
dapr valorant

Kuva: Colin Young-Wolff, Riot Games

EsportsValorant

Jaa

Valorant-tähti Michael "dapr" Gulino kertoo saamastaan viharyöpystä – kymmenittäin tappouhkauksia

Sentinels-joukkuetta edustava Gulino kertoo saaneensa Berliinin VCT-suurturnauksen aikana esimerkiksi perhettään uhkaavia vihaviestejä.

Mainos
Mainos

Amerikkalainen Sentinels lähti hiljattain päättyneeseen Berliinin VCT-huipputurnaukseen kovin odotuksin, mutta maailman parhaana pidetty tiimi floppasi pahemman kerran. Turnauksen voittajasuosikki lähti kotiin jo puolivälierissä hävitessään Team Envylle 2-0.

Tiimin tähtipelaajiin kuuluva Michael "dapr" Gulino avasi eilen striiminsä ensi kertaa turnauksen jälkeen. Hän kertoi samalla saaneensa niskaansa todellisen vihaviestien ryöpyn.

22-vuotias Gulino tunnetaan vastustajiaan provosoivana pelaajana sekä palvelimen sisällä että ulkopuolella, mikä omalta osaltaan tuo hänelle myös fanien vihaa. Hän kertoo saaneensa Berliinin turnauksen aikana kymmeniä viestejä, joissa esimerkiksi hänen perhettään uhattiin väkivallalla.

– Jos nyt avaisin postilaatikkoni, niin voisin näyttää teille 20 kuvankaappausta tyypeistä jotka uhkaavat paloitella äitini, koska tapoin mixwellin (G2-pelaaja Oscar Cañellas Colocho) puukolla, Gulino toteaa.

Rajuista uhkauksistaan huolimatta Gulino vakuutteli katsojilleen, etteivät kommentit hetkauta häntä.

– Tällaista elämä netissä vaan on. Nämä tyypit ovat anonyymejä ja eivät he koskaan mitään oikeasti tee, mutta tällaisia uhkauksia vain tulee, Gulino sanoo.

Gulino ei suinkaan ole ainoa Berliinissä törkyä niskaansa saanut pelaaja. 100 Thieves -joukkueen ykköstykki Peter "Asuna" Mazuryk sai myös niskaansa lokaryöpyn, koska hän huuteli vastustajilleen turnauslavalla. Asiasta kertoi Twitterissä esports-toimittaja Yinsu Collins, joka hämmästyi vasta 18-vuotiaaseen Mazurykiin kohdistuneista uhkauksista.

– En voi uskoa, että joudun sanomaan tämän, mutta älkää herraisä lähettäkö tappouhkauksia pelaajilla siksi, että he pitävät hauskaa, Collins kirjoittaa.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop