Backdrop
gambit vs furia voitto
EsportsCS:GOCS:GO Major

Jaa

Venäläisjoukkueen hurja vire jatkuu – Gambit Esports pudotti Furian Tukholman CS-majorista

Gambitin voiton myötä välierien joukkueista vain yksi puuttuu. Venäläistiimin vastustaja ratkeaa tänä iltana, kun Natus Vincere kohtaa Team Vitalityn.

Mainos
Mainos

Venäläisjoukkue Gambit Esports on edennyt Tukholman Counter-Strike-majorin välieriin. Paikka semifinaaleissa lohkesi brasilialaisen Furian kustannuksella.

Gambit avasi ottelun vahvasti ja saavutti ensimmäisenä karttapisteen Furian valitsemassa Infernossa. Venäläistiimin virheet kuitenkin maksoivat ja Furia onnistui viemään tiimin jatkoajalle, jolla Gambit onnistui lopulta keräämään itsensä ja puskemaan voittoon lukemin 19-17.

Toisena pelattun Overpass oli yksipuolisempi näytös. Ensimmäinen puolisko oli tasainen, mutta poliisipuolellaan Gambit hallitsi koitosta täysin. Venäläisjoukkue vei voiton lopulta lukemin 16-10.

Ottelun paras pelaaja oli Gambitin Abay "Hobbit" Khasenov. Kazakstanilanen veteraani ylsi 48 tappoon kuollessaan vain 41 kertaa. Khasenov teki keskimäärin 87,6 vahinkoa per kierros ja saavutti ratingin 1,24.

Voiton myötä Gambit etenee kello lauantaina kello 21.00 pelattavaan välierään. Vastustaja ratkeaa myöhemmin tänä iltana, kun Natus Vincere ja Team Vitality kohtaavat Tukholman Avicii Arenalla. Toisessa välieräparissa lauantaina kello 17.30 alkaen kohtaavat Heroic ja G2.

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Esports

Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop