Backdrop
  • Yksi voitto ja yksi tappio – Aleksi "Aleksib" Virolaisen G2:lta haparoiva alku CS:n major-karsinnoissa
g2 tiimikuva

Kuva: G2

EsportsCS:GOCS:GO MajorAleksib

Jaa

Yksi voitto ja yksi tappio – Aleksi "Aleksib" Virolaisen G2:lta haparoiva alku CS:n major-karsinnoissa

Tatu Partanen -
tt_partanen
-
torstaina 21. huhtikuuta 2022

Suomalaiskapteenin johtama huippujoukkue kärsi avausottelussaan shokkitappion puolalaistiimi Anonymolle.

Mainos
Mainos

Counter-Strike-tähti Aleksi "Aleksib" Virolaisen johtaman G2:n alku Antwerpenin major-karsinnoissa ei lähtenyt käyntiin täysin suunnitelmien mukaisesti. B-karsinnan ylivoimainen ennakkosuosikki kärsi heti avausottelussaan shokkitappion puolalaiselle Anonymolle.

Miragessa käyty vääntö vaikutti G2:lle positiiviselta, mutta kansainvälisen huipputiimin peli alkoi haparoida roimasti loppumetreillä. Ottelu meni jatkoajalle, jossa Anonymon vahva CT-pelaaminen osoittautui liian tehokkaaksi G2:lle ja puolalaisjoukkue vei voiton lopulta kierroksin 19-16.

G2:n toinen peli näytti niin ikään aluksi huolestuttavalta. Virolainen ja kumppanit saivat vastaansa valmentajansa kanssa pelaavan Sangalin, joka onnistui kairaamaan Infernon terroristipuolella vakuuttavat seitsemän kierrosta. G2:n Nikola "NiKo" Kovac ja Ilya "m0NESY" Osipov olivat kuitenkin lopulta liikaa ja G2 onnistui voittamaan pelin suhteellisen vakuuttavalla erolla 16-10.

Torstain tulosten myötä G2:lla on nyt edessään yksi yhden kartan koitos ennen jatkohaaveet tai putoamisen ratkaisevia paras kolmesta -otteluita. Huomisen vastus ei ole vielä selvillä, mutta palvelimen toiselle puolelle astuva tiimi ratkeaa tänä iltana.

G2:n B-karsinnassa mukana nähdään myös ENCE, joka onnistui voittamaan tänään avausottelunsa venäläistä Spirit-joukkuetta vastaan tyylillä. Illan pääottelussa kello 20.45 ENCE saa vastaansa tanskalaisen Astraliksen.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop