Backdrop
  • TechRace by Junction
AktivaatiotDemoskene

Share

TechRace by Junction

Friday, 4.8.2023

ASSEMBLY Summer 2023

Get tickets

Tule mukaan 3 tunnin mini hackathloniin 1-5 hengen joukkueena.

Schedule

Fri 13:30 – 17:30

Scene Lounge

TechRace by Junction

Junction, maailman johtava hackathon-järjestäjä, tuo TechRacen ASSEMBLY Summer 2023 -tapahtumaan. TechRace tarjoaa mahdollisuuden kokea minihackathon vain kolmessa tunnissa. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja tiimin, jossa on 1-5 jäsentä ratkaistaksesi niin monta haastetta kuin ehditte. Odotamme innokaasti nähdäksemme, kuka kerää eniten pisteitä ja voittaa pääpalkinnon: Junction Golden Ticketin.

TechRace-tapahtuman aikana saat ratkaistavaksesi monenlaisia haasteita ohjelmointitehtävistä suunnitteluongelmiin, helppoja ja vaikeita. Joukkue, jolla on eniten pisteitä, voittaa ja kruunataan nimellä “the techiest of them all”. Joten valmistaudu kilpailemaan!

Haasteet paljastetaan, kun hackathon alkaa!

Palkinnot

Golden Ticket on suora pääsylippusi Junction 2023 -tapahtumaan Helsingissä. Kyllä, aivan oikein! Pääset maailman johtavaan hackathoniin täydellisen majoituksen kera. Sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus vierailla Junction & Startup Saunan päämajassa ja osallistua mestarien illalliselle. Junction 2023 järjestetään 10.-12. marraskuuta 2023, ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua maailman parhaiden ja kirkkaimpien mielien kanssa globaalissa teknologiayhteisössä.

Osallistumisvaatimukset

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita teknologiasta ja/tai ovat kirjoittaneet koskaan “Hello World” -tervehdyksen, ovat tervetulleita osallistumaan! Voit osallistua 1-5 henkilön tiimeissä.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen on ilmaista ja tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://form.typeform.com/to/H5Uo9WMa

Huom! Kaikkien tiimin jäsenten tulee rekisteröityä itse.


Assembly
Footer Backdrop