Backdrop
  • Medialle ja lehdistölle

Medialle ja lehdistölle

Haluaisitko viestiä Suomen suurimmasta tietokone- ja pelifestivaalista?

Assembly on Suomen vanhin, suurin ja hauskin tietokonefestivaali, joka keskittyy digitaaliseen kulttuuriin ja pelaamiseen. Tapahtuman keskiössä ovat digitaalinen taide, koodaaminen, demoskene, sisällöntuottajat, pelaaminen ja viihde, kaikki monipuolisessa ja runsaassa paketissa.

Runsaan sisällön lisäksi Assemblyilla keskiössä on tapahtuman yleisö; pelaamisen, demoskenen ja digitaalisen kulttuurin ystävät, jotka saapuvat paikan päälle pelaamaan, harrastamaan, tapaamaan ystäviään, näkemään suosimiansa tubettajia ja striimaajia sekä etenkin osallistuakseen kilpailuihin eli kompoihin. Syitä on useita, sillä Assemblyn tunnelma on harvinaislaatuinen. Neljän päivän 24/7-tapahtumassa voikin kokea mitä näyttävimpiä mediataideteoksia, yhdessäoloa, viihdettä, esportsia, kilpailuja sekä saada tietoa uusista teknologioista ja digitaalisista ilmiöistä.

Akkreditointi ja lehdistöpyynnöt

Toivotamme tiedoitusvälineet tervetulleiksi tapahtumiimme. Lehdistöpyynnöt pyydämme toimittamaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa akkreditointihakemuksen välityksellä.

Akkreditointihakemus ja lehdistöpyynnöt

Haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt toimitetaan osoitteeseen pr@assembly.org

Tutustu myös:

Mediakortti (2022)

Assemblyn mediakortti

Historia

Assemblyn 32-vuotiaasta historiasta voit lukea lisää tällä sivulla.

Kyselyt

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pr@assembly.org. Tapahtuman aikana lehdistön kyselyt pyydetään osoittamaan tapahtuman InfoDeskille.

Kuvat

Lehdistökuvat

Kaikkia lehdistökuvia voi käyttää vapaasti Assembly-aiheisten uutisten tai ominaisuuksien julkaisemisen yhteydessä. Alkuperä ja valokuvaaja on mainittava valokuvaa käytettäessä (esim. “Tuula Ylikorpi / Assembly Organizing”). Kaikki kuvat ovat JPEG-muodossa, sRGB-väriavaruudessa. Pienet muokkaukset ja rajaus ovat sallittuja.

Logot

Lataa Assemblyn  logopaketti


Assembly
Footer Backdrop