Backdrop
  • Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlallisuudet ovat alkaneet!
GamingAssassin’s CreedUbisoft

Jaa

Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlallisuudet ovat alkaneet!

torstaina 16. kesäkuuta 2022

Ubisoft on aloittanut kuukausia kestävät Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlallisuudet, joiden aikana pelinkehitystiimit tulevat kiittämään fanejaan yhteisestä matkasta monilla yllätyksillä.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on aloittanut kuukausia kestävät Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlallisuudet, joiden aikana pelinkehitystiimit tulevat kiittämään fanejaan yhteisestä matkasta monilla yhteistyöhankkeilla, palkinnoilla, yhteisöaktiviteeteilla ja monilla muilla yllätyksillä.

Juhlallisuudet ovat käynnistyneet pelaajayhteisön kanssa uuden verkkosivuston avaamisella osoitteessa www.assassinscreed15.com. Sivustolta tulee löytymään kaikki juhla-aktiviteetit ja syyskuussa siellä julkistetaan myös Assassin’s Creedin tulevaisuuden suunnitelmat.

Pelaajat pääsevät pian käsiksi uuteen ilmaiseen sisältöön Assassin's Creed Valhalla -pelissä ennennäkemättömän laajan toisen pelivuoden sisältöjen ja tapahtumien ansiosta. Tänä kesänä pelaajat voivat osallistua Odinin inspiroimalle matkalle uudessa The Forgotten Saga -pelitilassa. Se tarjoaa tuoreen pelikokemuksen, joka on ilmainen kaikille Assassin's Creed Valhalla -pelaajille. Viimeinen yllätys odottaa faneja vuoden lopulla, kun Assassin’s Creed -tiimit paljastavat Eivorin tarinan viimeisen osan ilmaiseksi kaikille pelaajille.

Myöskään vanhempia Assassin’s Creed -pelejä ei ole unohdettu, sillä Assassin’s Creed Origins sai juuri tuen 60 kuvan sekuntinopeudella toimivalle näytönpäivitykselle Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleilla. Näin pelaajat pääsevät tutustumaan Kleopatran vallan alaiseen muinaiseen Egyptiin entistä upeammalla ja sulavammalla grafiikalla. Päivityksen kunniaksi Assassin's Creed Origins on pelattavissa ilmaiseksi 16.- 20. kesäkuuta. Lisäksi peli on ostettavissa Ubisoft Storesta peräti 80 prosentin alennushintaan. Pelin voi ladata ilmaisviikonloppua varten jo nyt täältä.

Myös väkivallaton ja historian oppimiseen kannustava Assassin’s Creed -pohjainen Discovery Tour -opetussarja laajenee, kun Discovery Tour: Viking Age tulee saataville erillisenä kokemuksena pelikonsoleille, Stadia-palveluun ja pc-tietokoneille. Lisätietoja opetussarjasta löytyy täältä.

Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlan kunniaksi jokin Assassin’s Creed -peleistä toimii teemapelinä joka viikko. Tarjolla tulee olemaan uutta sisältöä, palkintoja ja interaktiivisia kokemuksia viikoittain. Ensimmäisenä on tarjolla useita Assassin’s Creed Origins- ja Assassin's Creed Valhalla -teemaisia yllätyksiä.

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop