Backdrop
GamingFIFAFIFA23

Jaa

FIFA 23 julkaistaan syyskuussa - katso pelin traileri tästä!

perjantaina 22. heinäkuuta 2022

FIFA 23 on koko pelisarjan historian laajin peli, joka pitää sisällään muun muassa kehittyneen HyperMotion2 -teknologian, naisten joukkueet, miesten ja naisten maailmanmestaruuskilpailut sekä cross play -ominaisuuden.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

FIFA 23 ja seuraavan evoluution HyperMotion2* -teknologia asettaa uudenlaisen standardin realistiseen ja immersiiviseen pelaamiseen. HyperMotion2 -teknologian ja fysiikan edistyminen on avannut joukon uusia ominaisuuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta mukaansatempaavamman kuin koskaan ennen. EA (Electronic Arts) kertoo, että joukkueiden ja pelaajien liike kentällä on reagoivampaa, älykkäämpää ja autenttisempaa.

Pelaajat voivat myös odottaa uutta älykästä dribbling-järjestelmää, joka mahdollistaa luonnollisemman ja sujuvamman siirtymisen jalkapallon laukomiseen, täysin uuden kiihdytysmekaniikan, parannellun pelaajatietoisuuden ja paljon muuta.

Pelin sisältämä Cross-play -ominaisuus mahdollistaa laajemman skaalan pelaamisen usealla eri laitteella ja yhdistävät näin ollen pelaajia enemmän kuin koskaan ennen. Cross-play -ominaisuus on saatavilla FIFA 23:n useissa eri verkkopelitiloissa.

Kuva: EA.

Kuva: EA.

FIFA 23:ssa nähdään nyt myös ensimmäistä kertaa naisten seurajoukkueita. Pelaajat pääsevät kokemaan sekä miesten, että naisten kansainvälisen jalkapallon huiput FIFA 23:ssa.

“We have pushed the boundaries of realism in EA SPORTSFIFA 23 through HyperMotion2, using state-of-the-art technology to capture professional men’s and women’s teams in full intensity matches that translates millions of data points into new animations in real-time,”

“The result is the most natural and realistic motion in football gaming, and when combined with the inclusion of both men’s and women’s World Cups, women’s club football, and cross-play features, will immerse players and football fans around the world for years to come. ''

- Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FC.

FIFA 23 on nyt ennakkotilattavissa ja peli julkaistaan 30.9.22 seuraaville alustoille: PS5, PS4, Xbox Series X|S, PC, Stadia ja Xbox One.

Lue lisää FIFA 23:n ominaisuuksista EA:n blogista täältä tai siirry lukemaan muita peliaiheisia uutisia tästä.

¨

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop