Backdrop
GamingSonic FrontiersSEGA

Jaa

Sonic Frontiers saapuu 8. marraskuuta – katso traileri tästä!

keskiviikkona 7. syyskuuta 2022

Sonic Frontiersin tuorein tarinatraileri vahvistaa virallisesti marraskuun julkaisupäivän.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Gamescomin Opening Night Live -tapahtuman aikana Sonic Frontiers sai uuden julkaisupäivän ja uuden trailerin. Aiemmin talveksi 2022 ilmoitetun julkaisuajankohdan uusi julkaisupäivämäärä on 8. marraskuuta 2022.

Trailerissa Sonic pelastaa söpön kiviolennon, joka näyttää muistuttavan Sonic Adventuren tyhjäsilmäistä mutta suloista Chaota. Sonic joutuu vastakkain hehkuvan ja pahaenteiseltä vaikuttavan lapsen kanssa, joka näyttää inhoavan kaikkialla juoksevaa siiliä. Vaikka trailerissa näkyy uutta pelimateriaalia, tarjolla ei ole paljoakaan uutta lukuun ottamatta vahvistettua julkaisupäivää ja laajempaa katsausta tarinaan.

Sonic Frontiersin kehittäjät sanovat, että peli ei ole aivan niin huono, kuin ihmiset haluavat uskoa. 3D Sonic -sarjan uusin julkaisu ei ole avoimen maailman peli, vaikka Sonicin juostessa ja taistellessa avarassa pelimaisemassa saa sen varmasti siltä vaikuttamaan.

Sonic Frontiersin luovan johtajan Takashi Iizukan mukaan Frontiers edustaa Sonic Teamin yritystä murtautua ulos tutusta kaavasta. Vaikka Sonic Forces ei todellakaan ollut niin huono, sen haalea vastaanotto faneilta on lisännyt samanlaisia huolia Frontiersia kohtaan. Myöskään Sonic Frontiersin outo markkinointisuunnitelma ja pelin alustavat kuvankaappaukset ja pelivideot eivät ole herättäneet paljon luottamusta.

Sonic Frontiers julkaistaa 8. marraskuuta 2022 Xboxille, PlayStationille, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Siirry aiheisiin
Tietoa meistäOta yhteyttäMediakorttiKäyttöehdotTietosuojalausuntoEvästeet

Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutisetassembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop