Backdrop
Uutiskuva Lootbox
LifestyleArvonta

Jaa

tiistaina 7. syyskuuta 2021

Assemblyn syksyn LOOTBOXEISSA palkintoina mm. 2x PS5 ja AOC:n pelinäyttöjä.

Bongaamalla koodeja assemblyn jutuissa ja lähetyksissä voit voittaa mahtavia palkintoja.

Mainos
Mainos

Syksy tulee ja Assembly.org sivustolla julkaistaan paljon uutta sisältöä - videosarjoja, juttuja ja E-urheilulähetyksiä, joista voit bongata lootbox-koodeja. Syöttämällä näitä kuusinumeroisia koodeja assembly.org sivuston arvontakoneeseen voit voittaa mahtavia palkintoja.

Tässä tämän syksyn kuumimmat palkinnot

2 x Sony PlayStation 5 (PS5) konsoli

Ei Yksi vaan Kaksi! Eli jaossa 2 kappaletta levyasemallisia PS5-konsoleita.

Nauti salamannopeasta latauksesta, erittäin nopeasta SSD-asemasta ja mukaansatempaavista toiminnoista, kuten kosketuspalautteesta, mukautuvista liipaisimista, 3D-äänestä* ja upouudesta PlayStation®-pelien sukupolvesta.

Tämä konsoli toimitetaan sinulle HETI voiton jälkeen Assemblyn toimistolta.

Palkintokonsoleissamme on levyasemat. PS5 Digital Edition konsolit löydät myös Telian verkkokaupasta: https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/Sony-PlayStation-5-Digital-Edition-konsoli

1 x AOC 27G2U 27" -PELINÄYTTÖ

AOC 27G2U -pelinäyttö sopii täydellisesti kilpapelaajalle. Sen kapeareunuksinen 27 tuuman Full HD IPS -paneeli, 144 Hz:n virkistystaajuus, 1 ms:n vasteaika ja FreeSync Premium -tuki tarjoavat huippuluokan värit ja nopeuden.

AOC 27G2U -pelinäytön kanssa voit heittää hyvästit pätkivälle kuvalle ja epäselville liikkeille. 144 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta kaikkien kuvien terävyys on erinomainen ja ne näkyvät tasaisesti, joten voit nauttia silmiä hivelevästä pelikokemuksesta. 1 ms:n vasteajan (GTG) ansiosta nopeat toiminnot ja dramaattiset siirrot suoritetaan tasaisesti ilman haamukuvien vaikutuksia. Low Input Lag parantaa näytön vasteaikaa varmistaen sinulle parhaan kilpailuedun nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa.

AMD FreeSync Premium -teknologia varmistaa grafiikkasuorittimen ja AOC 27G2U -näytön synkronoidut virkistystaajuudet tarjoten sinulle parasta suorituskykyä sekä tasaista ja pätkimätöntä pelikokemusta ensiluokkaisella kuvanlaadulla.

AOC 27G2U -pelinäytön kapeiden reunojen ja kehyksetön muotoilun ansiosta voit laajentaa näkymääsi useammalla näytöllä ja uppoutua peliesi maailmaan. Näytössä on hyvät säätöominaisuudet, joten saat sen itsellesi parhaaseen asentoon mukavimman pelikokemuksen saavuttamiseksi. Näytössä on kaksi sisäänrakennettua kaiutinta, joten kaikki läsnäolijat pääsevät nauttimaan äänistä. Tätä yksilöä on käytetty Assemblyn kuvauksissa, joten tuotteen pakkauksessa voi olla käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva! Tämän pelinäytön voit myös ostaa Telian kaupasta: https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/AOC-27G2U-27-pelinaytto

1 x AOC AG251FZ2E 24,5" -PELINÄYTTÖ

AOC AG251FZ2E -pelinäyttö sopii täydellisesti kilpapelaajalle. Sen 24,5 tuuman Full HD TN -paneeli, 240 Hz:n virkistystaajuus, 0,5 ms:n vasteaika ja FreeSync Premium -tuki tarjoavat erittäin tasaisen pelikokemuksen kaikissa tilanteissa.

AOC AG251FZ2E -pelinäytön kanssa voit heittää hyvästit pätkivälle kuvalle ja epäselville liikkeille. Huippunopean 240 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta kaikki yksityiskohdat näkyvät erittäin tarkasti ja kaikki liikkeet ovat kristallin kirkkaita yhdistäen reaktiosi toimintoihin korkealuokkaista pelikokemusta varten. 0,5 ms:n vasteajan (GTG) ansiosta nopeat toiminnot ja dramaattiset siirrot suoritetaan tasaisesti ilman haamukuvien vaikutuksia. Low Input Lag parantaa näytön vasteaikaa varmistaen sinulle parhaan kilpailuedun nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa.

AMD FreeSync Premium -teknologia varmistaa grafiikkasuorittimen ja AOC AG251FZ2E -näytön synkronoidut virkistystaajuudet tarjoten sinulle parasta suorituskykyä sekä tasaista ja pätkimätöntä pelikokemusta ensiluokkaisella kuvanlaadulla.

AOC AG251FZ2E -pelinäytön matalan alustan ansiosta et töni näppäimistölläsi näyttöä sen liikkuessa kiihkeiden pelitilanteiden aikana. Voit myös sijoittaa näppäimistösi kätevästi näytön alle tarvitessasi enemmän pöytätilaa. Näytön hyvien säätöominaisuuksien ansiosta saat sen itsellesi parhaaseen asentoon mukavimman pelikokemuksen saavuttamiseksi. Näytössä on kaksi sisäänrakennettua kaiutinta, joten kaikki läsnäolijat pääsevät nauttimaan äänistä. Tätäkin yksilöä on käytetty Assemblyn sisältöjen kuvauksissa, joten tuotteen pakkauksessa voi olla käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva!

Myös tämä pelinäyttö on Telian valikoimissa: https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/tuote/AOC-AG251FZ2E-24-5-pelinaytto

Miten voin voittaa? Mikä ihmeen LOOTBOX?

Lootbox on Assembly.org verkkosivustolla käytössä oleva arvontamekanismi, joka toimii seuraavasti:

1. Seuraa Assembly.org ja Telia Esports Series sisältöjä. Eli katso videoitamme, ja Esports-lähetyksiä, Seuraa some-postauksia Ja lue juttuja osoitteessa Assembly.org Tästä somet seurantaan:

Assembly: Instagram Twitter Youtube

Telia Esports Series: Instagram Twitter Youtube

2. Piilotamme PÄIVITTÄIN sisältöjen joukkoon kuusi (6) numeroisia LOOT-koodeja (kuten tässä: 645121) (Tämä on oikea koodi - koita pois!) Koodi voi olla voimassa vain rajoitetun ajan - ole tarkkana!

 

3. Heti kun bongaat LOOT-koodin, kopioi se talteen (tai muista se) ja mene osoitteeseen assembly.org/loot (tai telia.fi/loot)

 

4. Syötä LOOTTIKOODI Syötä koodi -ruutuun ja saat LOOTBOXIN, josta voit voittaa edellämainittuja palkintoja.

 

5. Avaa saamasi LOOTBOX klikkaamalla ja katso voititko palkinnon. Useimmiten voitat ainakin Assykolikoita, joita voit käyttää vaikka voittajien äänestykseen Telia Esports Series -otteluissa ja tulevaisuudessa muuhunkin toimintaan.

 

Huomaathan, että sinun tulee olla rekisteröitynyt, jotta pystyt avaamaan LOOTBOXEJA.

Huomaa myös, että LOOTBOXEJA on eri nimisiä ja ne sisältävät eri palkintoja.

LOOTBOX-arvontojen säännöt ja täydellisen palkintolistauksen löydät tältä sivulta: https://assembly.org/raffle-rules

Siirry aiheisiin

Lisää aiheesta Lifestyle


Vastaava päätoimittaja

Lassi Nummi

Uutisvinkit

uutiset@assembly.org
AssemblyTelia
Footer Backdrop