Backdrop

Arvontojen säännöt

Assembly.org Lootbox-arvonta

Arvonnan järjestäjä

Assembly Organizing Oy, jäljempänä "Assembly" (Assembly Organizing Oy, Valimotie 13B B, 00380 Helsinki, Y-tunnus: 2245136-3).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomen kansalaiset ja Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Assemblyn sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta (pois lukien vapaaehtoistyöntekijät) perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 01.05.2024 - 30.06.2024. Assembly ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintoina kaikkien osallistujien kesken arvotaan:

 

Palkintojen yhteisarvo on 0 € sis alv. Tuotteita yhteensä 0 kpl.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Mikäli lootboxeja lunastetaan arvontaperiodin aikana arvioitua enemmän, Assembly varaa mahdollisuuden palkintojen lisäämiseen arvonnan aikana.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua poimimalla koodeja Assemblyn lähetyksistä sekä sosiaalisesta mediasta ja syöttämällä koodit sivustolle assembly.org. Koodien muuttaminen lootbokseiksi eli arvontakupongeiksi edellyttää rekisteröitymistä Assemblyn sivulla, mutta ei markkinointiluvan antamista. Lootbokseja voi saada lisäksi luomalla tunnuksen Assembly-sivustolle (1 kpl), tai tilaamalla Assembly-uutiskirjeen tilin luonnin yhteydessä (1 kpl). Lisäksi lootboxeja voi saada Assemblyn, tai Assemblyn yhteistyökumppanien viestintäkanavista. Lootbokseista voi voittaa yllä kohdassa ”Palkinnot” määritettyjä palkintoja. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvontoja suoritetaan 01.05.2024 - 30.06.2024 välisenä aikana. Voitosta ilmoitetaan Assembly-sivustolla osoitteessa assembly.org sekä voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli voittaja ei toimita toimitusosoitetta tai osoitetta ei löydy 30 päivän aikana, Assemblyllä ei ole velvollisuutta lähettää palkintoa. Assembly ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai osallistuja on antanut väärät osoitetiedot. Assemblyllä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Fyysiset palkinnot toimitetaan 30 päivän kuluessa voitosta Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

Verot

Assembly sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Assemblyn tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa assembly.org/privacy Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Assembly Organizing Oy Helsingissä 01.05.2024


Assembly
Footer Backdrop