Backdrop
  • Content Corner tuo uutta sisältöä Assyille – mukana mm. Niilo22 ja Herbalisti
ottojahnukainen ASMWINTER 2023 20230224-1503-2
EventsASMS23

Jaa

Content Corner tuo uutta sisältöä Assyille – mukana mm. Niilo22 ja Herbalisti

perjantaina 28. heinäkuuta 2023

Sisällöntuottajat ja striimaajat ovat esillä Assembly Summer 2023 -tapahtuman Content Cornerissa, jossa nähdään musiikkiesityksiä, keskusteluja, taidetta, ja pelaamista.

Mainos
Mainos

Assemblysta tuttu Streamcorner uudistuu ja se tunnetaan nyt nimellä Content Corner! Content Cornerissa on tarjolla entistäkin monipuolisempia mahdollisuuksia suomalaisten sisällöntuottajien seuraamiseen. Uudistunut Content Corner julkaistaan Assembly Summer 2023 -tapahtumassa 3.-6. elokuuta, ja lavalle nousevat Suomen tunnetuimpiin kuuluvat sisällöntuottajat. Mukana edelleen myös kaikille tutut striimipisteet. Content Corner sijaitsee tapahtuman EXPO-alueella hallissa 6. Ohjelmaa nähdään päivästä iltaan. Katso aikataulut ja ohjelmakuvaukset ohjelman sivulta.

Content Cornerin lavan ohjelma

Content Cornerissa on oma lava, jossa on paljon erilaista vaikuttajavetoista ohjelmaa torstai-illasta alkaen.

Niilo22 - Taidenurkka

Tapahtumamme ehdoton huipentuma on, kun kaikkien rakastama somepersoona ja ikoni, Niilo22, saapuu Assemblyille toimimaan mallina!

Kolmelle lahjakkaalle taiteilijalle annetaan tunti aikaa ikuistaa Mikael "Niilo22" Kosola maalaukseen. Maalaamisen lomassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta haastattelusta, jossa Niilo22 ja taiteilijat avaavat sydämensä ja kertovat unohtumattomista ajatuksistaan ja tunteistaan. Juontajana taituroi Joona "ZoneVD" Leppälä.

Taiteilijoiden mestariteokset huutokaupataan tapahtuman jälkeen. Huutokaupasta saatavat tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestö Mieli Ry:lle, jotta voimme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia!

Älä missaa tätä ohjelmaa lauantaina 5.8. klo 17:00-18:00.

Liveterapia w/ Terapeuttiville & Herbalisti

Tässäpä jotain, mitä et varmasti osannut odottaa näkeväsi Assemblyillä! Tule kuuntelemaan Ville “Terapeuttiville” Merisen ja Juuso “Herbalisti” Karikuusen mielenkiintoista terapiatuokiota Content Cornerissa.

Ohjelma on lauantaina 5.8. klo 15:30-16:15.

Suomituben legendat -paneelikeskustelu

Tervetuloa nostalgiseen ja innostavaan matkaan menneisyyteen, kun pitkän linjan tubettajat kokoontuvat yhteen jakamaan unohtumattomia hetkiä! Sukellamme syvälle suomalaisen tubekulttuurin sydämeen näiden legendaaristen tubettajien seurassa.

Keskustelemassa Aleksi "MrJallu101" Koli, Juuso "J0P" Pekkarinen, Glyffi, ja Jonna "Wildeem" Paananen.

Ohjelma on perjantaina 4.8. klo 19:00-20:00.

Sienimiili goes Jukeboksi!

Musiikkia livenä Twitchissä jo pitkään luonut ja meitä viihdyttänyt Sienimiili saapuu Assemblyille! Hän esittää showssaan iloksemme kävijöiden toivekappaleita. Tule paikalle kuuntelemaan sekä viihtymään, ja esitä oma toivekappaleesi listalle.

Ohjelma on perjantaina 4.8. klo 17:00-17:45.

DJ Benjamin Risto Uuno

DJ Benjamin Risto Uuno tulee varmistamaan, että synthwave-musiikki tulee kuulumaan Assemblyn ohjelmistoon! Voit etukäteen kuunnella otteita Benjaminilta täältä.

Risto on Content Cornerin lauteilla torstaina 3.8. klo 20:00-22:00 ja lauantaina 5.8. klo 20:30-21:15.

Siskottelua goes Assembly!

Suosittu Siskottelua-podcast on nyt ensimmäistä kertaa nähtävissä livenä Assemblyillä! Sisarukset Jonna "Wildeem" Paananen ja Jaana Mäntylä astuvat Content Cornerin lavalle lauantaina 5. elokuuta. Tule kuuntelemaan ja viihtymään, kun lämminhenkiset sisarukset johdattelevat meidät mielenkiintoisiin aiheisiin. Älä missaa ainutlaatuista tilaisuutta kokea Siskottelua-podcast livenä!

Ohjelma on lauantaina 5.8. klo 19:00-19:45.

Haasta Suomen paras Smash-pelaaja!

Smash on hieno laji, ja Suomessa lajin ehdoton kuningas on Lancelot! Tule haastamaan Lancelot Conten Corneriin lauantaina 5.8. ja voit voittaa palkintoja.

Ohjelma on lauantaina 5.8. klo 22:00-22:45.

Pakenen ongelmiani peleihin

Tässä ohjelmassa World of Warcraftin entinen maailmanmestari Raakel "xenophics" Lius käsittelee peliongelmiaan livenä. Keskutelua ohjaa Restart-ohjelman valmentaja Sanni Behm. Mitä on sisäinen kasvu? Tule kuuntelemaan ja se selviää!

Ohjelma on perjantaina 4.8. klo 15:45-16:30.

Herbacraft vs Realmi - Minecraft-palvelimet vastakkain!

Valmistaudu henkeäsalpaavaan turnaukseen, jota et osannut odottaa! Suomen kaksi suurinta Minecraft-palvelinta, HerbaCraft ja Realmi, ottavat mittaa toisistaan kiehtovissa haasteissa Content Cornerin lavalla. Turnauksen paikan päällä juontavat itse palvelinten omistajat, Herbalisti HerbaCraftista ja MasterMcPvP Realmista. Tämä ohjelma on jotain, mitä et halua jättää väliin!

Ohjelma on lauantaina 5.8. klo 13:00-14:30.

Content Cornerin striimipisteet

Tuttuun tapaan Assemblyilla nähdään jälleen kerran kotimaan kiinnostavimpia striimaajia.

Content Cornerin Streamers -alue tarjoaa entisen Streamcornerin tavoin tähtistriimaajille täysin varustellut striimauspisteet, joista he voivat jakaa yhteisöilleen lanihallin tunnelmaa reaaliajassa. Tule tapaamaan suosikkistriimaajiasi tai tutustumaan uusiin sisällöntuottajiin ja löytämään uutta pelattavaa. Paikalla on sekä tuttuja että uusia kasvoja tuottamassa striimi- ja pelisisältöä laidasta laitaan, aina Beat Saberistä tuttuun CS:GO:hun saakka.

Striimauspisteillä livenä muun muassa:

Tule nauttimaan ainutlaatuisesta viihteestä Assemblyn Content Corneriin ensi viikolla elokuun 3.-6. päivä Helsingin Messukeskukseen.

Liput tiketti.fi/assembly

Siirry aiheisiin

Assembly
Footer Backdrop